Een mannenbijbel eenvoudig online bestellen

Zoekt u een mannenbijbel die u eenvoudig online kunt bestellen? Dan zit u bij christelijke boek- en cadeauwinkel De Rank in Veenendaal helemaal goed! Wij hebben een ruim aanbod aan christelijke literatuur en cadeauartikelen in verschillende categorieën. Door dit uitgebreide assortiment zit het christelijke artikel dat u zoekt er vast en zeker tussen. Zo niet, dan helpen we u hier graag verder mee!

De inhoud van de mannenbijbel die u bij ons kunt bestellen

De mannenbijbel die u in onze webshop kunt bestellen, bevat de complete Bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling. Ook staan er korte stukjes tekst in over leiderschap, geloof en verdieping en staat er veel extra informatie bij voor mannen van nu. Daarnaast vindt u in de mannenbijbel meer dan 300 nieuwe, boeiende feiten, 70 biografieën van Bijbelse mannen en verschillende infographics, foto’s en landkaartjes. De mannenbijbel, die u eenvoudig bij ons kunt bestellen, verduidelijkt de betekenis van het Woord van God en legt de verbinding tussen de tijd van de Bijbel en het leven van mannen op dit moment.

Bel ons bij vragen over onze artikelen

Naast dat u bij ons de mannenbijbel kunt bestellen, vindt u in onze boekhandel in Veenendaal ook andere soorten bijbels. Denk hierbij aan een tienerbijbel en een peuterbijbel. Heeft u vragen over onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0318–548882.