Mannenbijbel

Herziene Statenvertaling

EAN: 9789065394026
Publicatiedatum:  22-09-2023
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 2200

   Herdruk

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

De Mannenbijbel bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij 300 boeiende feiten, 70 biografieën van bijbelse mannen en tientallen infographics, foto's en landkaartjes.

De Mannenbijbel bevat de complete bijbeltekst van de Herziene Statenvertaling, met daarbij heel veel aansprekende extra informatie voor mannen van nu. Tussen de bijbelverzen door staan korte tekstjes over leiderschap, geloof en verdieping. Ieder bijbelboek heeft een informatieve inleiding, daarnaast staan er in de Mannenbijbel meer dan 300 nieuwe, boeiende feiten, 70 biografieën van bijbelse mannen en tientallen infographics, foto's en landkaartjes. De Mannenbijbel: - Verduidelijkt de betekenis van het Woord van God - Legt verbinding tussen de tijd van de Bijbel en de praktijk van het leven van mannen nu - Stelt thema's als verantwoordelijkheid, geloof en verdieping op praktische wijze aan de orde - Brengt bekende en minder bekende mannen uit de Bijbel voor het voetlicht - Is verstaanbaar en betrouwbaar

De Mannenbijbel is meer dan alleen het bestuderen van Gods Woord, het is een ontmoeting met de levensverhalen van mannen. Door heel deze Mannenbijbel staan diverse informatieve teksten die mij als man een spiegel voorhouden, die de mannelijke lezer uitdagen om zijn eigen leven te onderzoeken. Gedachten en visies die mannen oproepen om hun positie in te nemen en die mannen inspireren en bemoedigen.

  EAN: 9789065394026
  Uitgever: Jongbloed Uitgeverij BV
  Publicatiedatum:   22-09-2023
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 247 mm
  Breedte: 160 mm
  Dikte: 41 mm
  Gewicht: 1287 gr
  Voorraad:  Herdruk
  Aantal bladzijden: 2200
  Trefwoorden:   bijbel;geloof;geloofsopbouw;leiderschap;mannen;verantwoordelijkheid