Aangenaam, wij zijn Christelijke Boek- en Cadeauwinkel De Rank. Ons vaste team bestaat uit Remco, Joanne, Joukje en Jasmien. Daarnaast werken wij met trouwe en enthousiaste vrijwilligers. Ons doel is het Evangelie in Veenendaal en wijde omstreken te blijven kunnen doorgeven. Aan de hand van ons uitgebreide assortiment aan boeken, kaarten en cadeauartikelen is heel veel mogelijk en kunnen veel mensen worden bereikt, getroost of bemoedigd.  Daar zijn we dankbaar voor.

Wij zijn geen winstgevende zaak, wij zijn een non-profite organisatie en stichting. Dat houdt in, dat wanneer we winst maken, dit verdeeld wordt onder goede doelen, waaronder maandelijks ons sponsorkindje. 

Onze winkel bestaat sinds 15 december 1977, ruim 46 jaar dus al. We werden steeds wat groter en later kwam daar ook de website bij. Zo zijn we voor iedereen bereikbaar.

De website welke u nu bezoekt is sinds 31 januari 2019 in de lucht. Met een compleet assortiment, eigentijds en overzichtelijk. Mooi, maar ook wennen. Want nu staan niet alleen de christelijke boeken op de site, maar ook alle anderen. Ook boeken waar we niet achter kunnen staan als christenen die willen leven naar Gods Woord. Dat is opeens wat lastig zoeken, vooral voor u als klant. Maar volgens het bedrijf die onze website nu beheert, kan dat niet anders. Helaas...  Mooi is wel dat nu ook alle studieboeken en goede algemene boeken wel kunnen worden besteld en verkocht! En dat we altijd telefonisch, via de mail of app en vooral face to face in de winkel bereikbaar zijn en u ons dan om advies kunt vragen als u een goed boek zoekt. Ons assortiment in de winkel blijft zoals het was. Met alleen de christelijke en goed verantwoorde boeken, alleen boeken waar we achter kunnen staan. Zo blijven we verkopen met ons hart!

Wij heten u van harte welkom!