Openingstijden tijdens de feestdagen

04-04-2023 12:41

Beste klant, I.v.m. de feestdagen sluiten wij Goede Vrijdag om 17.00 uur. Stille zaterdag zijn wij geopend. 2e paasdag zijn wij ook gesloten. We heten u dinsdag 11 april weer van harte welkom in onze winkel! Het team van boekhandel De Rank wenst u gezegende feestdagen toe. Gedicht: PuurEline Instagram: @puureline

'Onze' Judith heeft een nieuwe baan.

22-12-2022 10:59

Na 20! jaar bij De Rank gewerkt te hebben neemt 'onze' Judith afscheid. Zij heeft een nieuwe baan en gaat een opleiding volgen in de zorg. Judith werkt nog t/m 5 januari. Wilt u haar bedanken/iets toewensen? Dat wordt zeer gewaardeerd! U kunt een reactie plaatsen via ons Facebook of Instagram account (@boekhandelderank) of even langskomen in de winkel!

Nieuw: het geanimeerde verhaal van de jongen, de mol, de vos en het paard!

23-11-2022 14:09

VANAF NU VERKRIJGBAAR BIJ DE RANK; het geanimeerde verhaal van de jongen, de mol, de vos en het paard! In ‘De jongen, de mol, de vos en het paard – het geanimeerde verhaal’ van Charlie Mackesy gaat een nieuwsgierige jongen op zoek naar een thuis. Onderweg ontmoet hij een wijze mol, een bedachtzame vos en een krachtig paard, en dat is het begin van hun vriendschap. De grote, full colour illustraties brengen de karakters tot leven, waardoor je in hun wereld stapt. Een prachtig verhaal dat ons allemaal thuis brengt en een waardevol geschenk voor sinterklaas of kerst!

Nieuw van Knipooggjes!

08-11-2022 11:25

Joukje van Esch schrijft kleine, pakkende gedichtjes over het volle leven. Zij heeft 2 nieuwe bundeltjes uitgebracht over geluk en geloof en groei en gestoei. Deze prachtige bundeltjes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij De Rank! Klik op de afbeelding om deze in een groter formaat te zien.

Gedichten van Puur Eline

26-10-2022 13:30

NIEUW BIJ DE RANK: gedichten van Puur Eline. Onder de naam Puur Eline schrijft Eline Achterberg gedichten over leven en geloven. Deze gedichten zijn vaak geschreven vanuit haar eigen ervaringen met angst en depressie. Zestien van haar gedichten zijn afgedrukt op kaarten en nu te koop bij De Rank! Recht vanuit het hart geschreven en een prachtige bemoediging voor jezelf of een ander. Meer gedichten van Puur Eline zijn te vinden op haar Instagramaccount: @puureline. Klik op de afbeelding om deze in een groter formaat te zien.

De nieuwe roman van Elizabeth Musser!

19-10-2022 11:48

Nu te koop bij uw boekhandel: het nieuwe boek van Elizabeth Musser! Een aangrijpende roman over een verborgen verleden. Klik hier voor meer informatie.

Kinderboekenweek 2022!

19-09-2022 15:36

HOERA! Van 05 t/m 15 oktober 2022 is het weer kinderboekenweek! Het thema is dit jaar; GI-GA-GROEN! Het thema GI-GA-GROEN is actueel en stelt de natuur centraal. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. De kinderen kunnen een echte natuurheld worden en op avontuur gaan om al het moois van de schepping te ontdekken en te helpen beschermen. Speciaal voor de kinderboekenweek worden er 3 christelijke actieboeken uitgegeven: Onderbouw: Dat wil ik zien (€7,25), Middenbouw: De groene reis van Pien en Gijs (€6,25) en Bovenbouw: Pudding met tomatensaus (€6,25). Komt u/kom jij gezellig bij ons in de winkel kijken?!

De nieuwe Lynn Austin!

12-09-2022 14:51

VANAF NU TE KOOP BIJ UW BOEKHANDEL; DE BRON VAN LIEFDE, HET NIEUWE BOEK VAN LYNN AUSTIN! In ‘De bron van liefde’ van Lynn Austin komt arts Jimmy Barnett getraumatiseerd terug van de Tweede Wereldoorlog. Zijn beste vriendin Peggy Serrano herkent hem niet meer. Hij is er zo slecht aan toe dat hij op een psychiatrische afdeling belandt. Samen met de ouders van Jimmy probeert Peggy erachter komen wat er gebeurd is. Waarom is hij de zin om te leven kwijtgeraakt? Tussen zijn spullen vinden ze een foto van een mysterieuze vrouw… Wat heeft zij met Jimmy te maken? Het doorzettingsvermogen en de liefde van Peggy maken dit aangrijpende portret van de nasleep van de oorlog tot een prachtig verhaal over moed, vriendschap en geloof.

Knipooggjes

09-05-2022 14:55

N i e u w b i j d e R a n k Sinds kort verkopen we een heel aantal Knipooggjes van Jouk! Joukje van Esch schrijft kleine pakkende gedichtjes over het volle leven: Geluk, Geloof, Geworstel en (psychisch) Gestoei; de schaamte voorbij. Een expositie van haar werk hangt in de gangen en wachtruimtes van de polikliniek van De Hoop in Veenendaal. Ook heeft ze twee bundeltjes uitgegeven. Een aantal Knipooggjes zijn nu afgedrukt op kaarten en bij ons verkrijgbaar. Meer Knipooggjes zijn te vinden op www.facebook.com/knipooggjes

Openingstijden

26-01-2022 17:04

Vanaf vandaag zijn we ELKE DAG weer GEOPEND tot 18.00 uur! (m.u.v. de zaterdag, dan zijn we tot 17. 00 uur open) Op de koopavonden ook open? Klik hier voor meer informatie.

We mogen weer open!!!

14-01-2022 16:32

Wat een goed nieuws! vanaf morgen, 15 januari, zijn we weer normaal geopend van 09.00-17.00 uur. we hopen u/jou weer als vanouds terug te zien in onze winkel! Tot ziens, Team de Rank

NBV21

14-01-2022 16:32

De NBV21 is de nieuwe, verbeterde versie van de NBV. Klik hier voor meer informatie. Kijk, lees en bestel het in onze webshop