BOEKEN? GA NU NAAR ONZE BOOKINGSSITE EN PLAN ZELF JE DAG EN TIJD: www.calengoo.com/booking/boek__en_cadeauwinkel_de_rank_veenendaal/

Onze richtlijnen

Vraagt u zich af waarom u überhaupt bij ons zou moeten kopen? Zeker weten dat deze vraag hier beantwoord wordt :)

Als reactie op de meest recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus willen wij jullie laten weten dat onze winkel weer beperkt OPEN is. We baseren dit bericht op de richtlijnen van onze regering en de RIVM.

Nu er weer groen licht is gegeven voor een aangepaste manier van open zijn, willen we jullie even meenemen in onze ideeën en daar de volgende afspraken met jullie over maken:

AFHALEN blijft mogelijk, maar we willen jullie vragen om ook hiervoor even een afspraak te maken. Bij afhalen ben je in de winkel daarom is het goed om te weten of er, naar aanleiding van de regelgeving opgedragen door de overheid, ruimte is om binnen te komen.

WINKELEN is ook mogelijk! Maar ook dat is om dezelfde reden op afspraak. KLIK HIER om te boeken naar: Bel ons even als u dit wilt naar 0318-548882! U bent van harte welkom :) We hebben tijdsbestekken van een kwartier, die ook dubbel geboekt kunnen worden, zodat u rustig en weloverwogen kunt winkelen en beslissen.

U bent van harte welkom, fysiek of om te bellen voor een afspraak op maandag van 13-16 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 9-16 uur en op vrijdag van 9-20:00 uur

Lees even verder:

Uiteraard zorgen wij goed voor onszelf en voor onze klanten. Dit betekent concreet  dat wij, nu en bij een volledige opening:

* afstand houden -anderhalve meter-,

* lichamelijk contact mijden, dus  graag pinnen.  U kunt eventueel uw contante geld neerleggen op de balie van de kassa. 

* grondig en vaak onze handen wassen,

* het pinapparaat en dergelijke zoveel mogelijk met desinfecterend schoonmaakmiddel reinigen.

Wij gaan er van uit dat onze klanten ook goed voor ons zorgen en dezelfde regels in acht nemen ;)

Helaas verdwijnt de snoepjespot even naar de keuken tot betere tijden. Net als de koffie en thee. 

Weet dat onze webshop altijd open is. Wij zullen, zo mogelijk, nog meer service leveren als u van ons gewend bent. Dus lees nog even verder!

Service

Om u als klant zoveel mogleijk te kunnen blijven helpen in deze tijd van Corona en daarna, hebben we voor u de volgende servicepuntjes weer even op een rijtje gezet:

Wilt u een boek voor uzelf of cadeau geven, maar kunt u niet naar de winkel komen omdat u ziek bent, voor zieken zorgt, uw kinderen thuis heeft of wat dan ook, dan kunt u van ons het volgende verwachten.

Bel, mail, app, chat, neem contact op via onze website of doe een webshoporder. Vermeldt daarbij dat u het gewenste artikel graag thuisbezorgd heeft.  Is het boek op voorraad, dan kunnen we het nog diezelfde dag op de post doen. U kunt ook een artikel bestellen voor iemand anders, ook dit kunnen wij laten bezorgen. U krijgt dan een factuur thuisgestuurd. Bezorgkosten zijn vanaf een aankoop van €20 gratis, daaronder €1,95. Besteld u niet via onze website waar u direct kan betalen, dan gaat er dan een factuur bij uw bestelling en mag u het bedrag overmaken.

Tot snel, op één van onze vele contactmanieren. Van harte welkom!

Tot slot wensen wij als team jullie veel kracht, gezondheid en vrede van onze God toe. Hij is er bij! Wat er ook gebeurt, bij Hem zijn we veilig. Blijf vertrouwen!