16 maart 2020

Onze richtlijnen

Als reactie op de meest recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus willen wij jullie laten weten dat onze winkel zonder tegenbericht gewoon OPEN blijft. We baseren dit bericht op de richtlijnen van onze regering en de RIVM.

Mochten de ontwikkelingen in de komende tijd ons anders moeten doen besluiten, dan horen jullie dat zo snel mogelijk.

Uiteraard zorgen wij goed voor onszelf en voor onze klanten. Dit betekent concreet  dat wij

* afstand houden -anderhalve meter-,

* lichamelijk contact mijden, dus  pinnen!

* grondig en vaak onze handen wassen,

* het pinapparaat en dergelijke zoveel mogelijk met desinfecterend schoonmaakmiddel reinigen.

* Maximaal vijf klanten tegelijk in de winkel verwachten. Dus let even op als je binnen loopt: is het druk? Dan misschien eerst even een andere boodschap doen?

Wij gaan er van uit dat onze klanten ook goed voor ons zorgen en dezelfde regels in acht nemen ;)

Helaas verdwijnt de snoepjespot even naar de keuken tot betere tijden. Net als de koffie en thee. En de speelhoek is leeg.... 

Wij heten jullie allemaal van harte welkom in onze winkel. Lukt dat niet, dan is onze webshop altijd open en zullen wij, zo mogelijk, nog meer service leveren als u van ons gewend bent. Dus lees nog even verder!

Service

Om u als klant zoveel mogleijk te kunnen blijven helpen in deze tijd van Corona en daarna, hebben we voor u de volgende servicepuntjes weer even op een rijtje gezet:

Wilt u een boek voor uzelf of cadeau geven, maar kunt u niet naar de winkel komen omdat u ziek bent, voor zieken zorgt, uw kinderen thuis heeft of wat dan ook, dan kunt u van ons het volgende verwachten.

Bel, mail, app, chat, neem contact op via onze website of doe een webshoporder. Vermeldt daarbij dat u het gewenste artikel graag thuisbezorgd heeft.  Is het boek op voorraad, dan kunnen we het nog diezelfde dag op de post doen. U kunt ook een artikel bestellen voor iemand anders, ook dit kunnen wij laten bezorgen. U krijgt dan een factuur thuisgestuurd. Bezorgkosten zijn vanaf een aankoop van €20 gratis, daaronder €1,95. Besteld u niet via onze website waar u direct kan betalen, dan gaat er dan een factuur bij uw bestelling en mag u het bedrag overmaken. 

Vroeg u zich af waarom u uberhaupt bij ons zou moeten kopen? Zeker weten dat deze vraag nu beantwoord is :) Tot snel, op één van onze vele contactmanieren. Van harte welkom!

Tot slot wensen wij als team jullie veel kracht, gezondheid en vrede van onze God toe. Hij is er bij! Wat er ook gebeurt, bij Hem zijn we veilig. Blijf vertrouwen!