Het ultieme blauw


Nederlands | 27-05-2022 | 120 pagina's

9789492994332

Hardback


€ 25,00


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

In een sprookjesachtige en poëtische stijl vertelt Diet Verschoor haar levensverhaal in een dialoog met zichzelf, haar broertje en een niet altijd aanwezige maar vrolijke God.

Tekst achterflap

Het ultieme blauw In het prozagedicht Het ultieme blauw beschrijft Diet Verschoor haar vrijheid in geloven en de kracht van de verbeelding die ooit ontstond in de kerk van haar kinderjaren. Ze voert een voortdurend gesprek met zichzelf, haar broertje en een vrolijke maar niet altijd aanwezige God. Op een bijna sprookjesachtige manier trekt een leven voorbij met ouders en buitenstaanders, geliefden en kinderen, verdriet, vreugde en moed. Verschoor schreef een uniek en authentiek ‘verhaal over liefde’. Citaat 1: Er is een vrolijke God, schreeuwde God, Zoek Geloven is verbeelding Geloof en ongeloof zijn omhelzingen Het meisje spitste haar oren Citaat 2: Ik bouw een schommel voor U, God op ieder huis waar ik ooit wonen zal bouw ik voor U een schommel, sprak het meisje En een ligstoel graag, zei God, ik vraag niet veel maar dat is onontbeerlijk

Slogan/Promotie

Fraaie hardcover met stofomslag waarin de bekende kinderboekenschrijfster Diet Verschoor op een poëtische en sprookjesachtige manier schrijft over gebeurtenissen uit haar leven.

Biografie

Diet Verschoor is auteur, docent schrijftrainingen en coach. Ze schreef tientallen kinder- en jeugdboeken en enkele novelles voor volwassenen. Haar oeuvre omvat inmiddels zo’n 35 titels. Verschoor begeleidt beginnende schrijvers en schreef met filosofe Dorine Bauduin een werkboek over het schrijven van de levenslegende Het verhaal dat blijft (2020).

Details

EAN :9789492994332
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  27-05-2022
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :226 mm
Breedte :158 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :376 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :120
Keywords :  gebed;gedicht;jeugd;vrolijke god