Horizontaal ouderschap


Nederlands | 25-10-2022 | 112 pagina's

9789492986528

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 19,95


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

Dé eenvoudige opvoedingshack voor iedereen die even ‘een break’ nodig heeft. Met 50 hilarische spelletjes kun je je kids vanaf de bank vermaken terwijl je jezelf een beetje rust gunt.

Tekst achterflap

Kinderen zijn ontzettend leuk – maar laten we eerlijk wezen – óók doodvermoeiend. Soms heb je als ouder even tien minuutjes nodig om weer op te kunnen laden. Gelukkig is er een oplossing: horizontaal ouderschap. Hiermee kun jij je kinderen creatief bezig houden terwijl je zelf rust. Klinkt geweldig? Het enige wat je nodig hebt, is een comfortabele ondergrond, een paar huishoudelijke artikelen en de verbeelding van je kind. Op die manier kan ook jij de kunst van horizontaal ouderschap onder de knie krijgen. Horizontaal ouderschap is de supereenvoudige opvoedingshack voor iedereen die even ‘een break’ nodig heeft. Met vijftig hilarische spelletjes kun je je kinderen vanaf de bank vermaken terwijl je jezelf een beetje rust gunt.

Slogan/Promotie

Kinderen zijn ontzettend leuk – maar laten we eerlijk wezen – óók doodvermoeiend. Soms heb je als ouder even tien minuutjes nodig om weer op te kunnen laden. Gelukkig is er een oplossing: horizontaal ouderschap. Hiermee kun jij je kinderen creatief bezig houden terwijl je zelf rust. Klinkt geweldig? Het enige wat je nodig hebt, is een comfortabele ondergrond, een paar huishoudelijke artikelen en de verbeelding van je kind. Op die manier kan ook jij de kunst van horizontaal ouderschap onder de knie krijgen. 'Horizontaal ouderschap' is de supereenvoudige opvoedingshack voor iedereen die even ‘een break’ nodig heeft. Met vijftig hilarische spelletjes kun je je kinderen vanaf de bank vermaken terwijl je jezelf een beetje rust gunt.

Biografie

Michelle Woo is een bekroond journalist. Ze was redacteur ouderschap bij Lifehacker, waar ze schreef over handige trucjes en manieren om het leven als ouder makkelijker en leuker te maken. Ze is senior redacteur bij Medium. Haar werk is verschenen op CNN, Jezebel, Gizmodo, Narratively en in USA Today. Ze woont in Zuid-Californië met haar man Matt en haar kinderen Maggie en Max.

Details

EAN :9789492986528
Auteur: 
Uitgever :Boycott Books
Vertaler : Nicolette Hoekmeijer
Publicatie datum :  25-10-2022
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :207 mm
Breedte :157 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :354 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :112