EAN: 9789492986528
Publicatiedatum:  25-10-2022
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 112

    Bestelbaar , beschikbaar op 25/10/2022

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Dé eenvoudige opvoedingshack voor iedereen die even ‘een break’ nodig heeft. Met 50 hilarische spelletjes kun je je kids vanaf de bank vermaken terwijl je jezelf een beetje rust gunt.

Kinderen zijn ontzettend leuk – maar laten we eerlijk wezen – óók doodvermoeiend. Soms heb je als ouder even tien minuutjes nodig om weer op te kunnen laden. Gelukkig is er een oplossing: horizontaal ouderschap. Hiermee kun jij je kinderen creatief bezig houden terwijl je zelf rust. Klinkt geweldig? Het enige wat je nodig hebt, is een comfortabele ondergrond, een paar huishoudelijke artikelen en de verbeelding van je kind. Op die manier kan ook jij de kunst van horizontaal ouderschap onder de knie krijgen. Horizontaal ouderschap is de supereenvoudige opvoedingshack voor iedereen die even ‘een break’ nodig heeft. Met vijftig hilarische spelletjes kun je je kinderen vanaf de bank vermaken terwijl je jezelf een beetje rust gunt.

Kinderen zijn ontzettend leuk – maar laten we eerlijk wezen – óók doodvermoeiend. Soms heb je als ouder even tien minuutjes nodig om weer op te kunnen laden. Gelukkig is er een oplossing: horizontaal ouderschap. Hiermee kun jij je kinderen creatief bezig houden terwijl je zelf rust. Klinkt geweldig? Het enige wat je nodig hebt, is een comfortabele ondergrond, een paar huishoudelijke artikelen en de verbeelding van je kind. Op die manier kan ook jij de kunst van horizontaal ouderschap onder de knie krijgen. 'Horizontaal ouderschap' is de supereenvoudige opvoedingshack voor iedereen die even ‘een break’ nodig heeft. Met vijftig hilarische spelletjes kun je je kinderen vanaf de bank vermaken terwijl je jezelf een beetje rust gunt.

Michelle Woo is een bekroond journalist. Ze was redacteur ouderschap bij Lifehacker, waar ze schreef over handige trucjes en manieren om het leven als ouder makkelijker en leuker te maken. Ze is senior redacteur bij Medium. Haar werk is verschenen op CNN, Jezebel, Gizmodo, Narratively en in USA Today. Ze woont in Zuid-Californië met haar man Matt en haar kinderen Maggie en Max.

  EAN: 9789492986528
  Auteur: 
  Uitgever: Boycott Books
  Vertaler:  Nicolette Hoekmeijer
  Publicatiedatum:   25-10-2022
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 206 mm
  Breedte: 158 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 346 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 112