EAN: 9789492234094
Publicatiedatum:  09-02-2016
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Hoogte: 143 mm
Breedte: 217 mm
Dikte: 35 mm

   Leverbaar

Stel dat je op een ochtend wakker wordt en weet dat je laatste dag op aarde is aangebroken. Dat was het geval met de misdadiger die naast Jezus aan het kruis stierf. De laatste dag van zijn leven was nogal buitengewoon. Die begon in de doffe ellende van een gevangeniscel en eindigde in de vreugde van de hemel. 

In dit boek lees je zijn verhaal. 

De auteur heeft geprobeerd zich voor te stellen hoe de misdadiger vanuit het perspectief van zijn nieuwe leven in de hemel, teruggekeken zal hebben op de laatste dag van zijn aardse leven. Het verhaal weeft aaneen wat we vanuit de Bijbel over de gebeurtenissen van die dag weten en het bekijkt ze door de ogen van de misdadiger. 

Een dag die zijn eeuwige bestemming totaal veranderde. Ook jouw leven en jouw bestemming kan na het lezen van dit aangrijpende boek veranderen! 

Het is mijn grote wens dat elke scepticus en elke gelovige dit boek leest! Colin neemt ons met zijn levendige verbeeldingskracht mee terug naar het kruis en vertelt het verhaal van de misdadiger die uit ervaring leerde dat redding alleen door geloof en alleen door genade en alleen door Jezus Christus te verkrijgen is. Hier is hoop voor de meest ontmoedigde zondaar en zekerheid voor de twijfelende gelovige. (Erwin Lutzer, Moody Church, Chicago)

  EAN: 9789492234094
  Auteur: 
  Uitgever: Grace Publishing House
  Publicatiedatum:   09-02-2016
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 143 mm
  Breedte: 217 mm
  Dikte: 35 mm
  Voorraad: Beschikbaar