Hand in hand samen


Nederlands | 29-05-2024 | 174 pagina's

9789464893779

Paperback / softback


€ 20,99


 Voorraad in de winkel

   Te bestellen

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

Van samen naar alleen. Een verhaal dat liefde, avontuur en vertrouwen laat zien om het leven te nemen zoals het gaat. Over mantelzorg, rouw en rouwverwerking.

Tekst achterflap

Reizen in tentjes, kampeerbus en hotels het was avontuur en genieten. Langzaam kwam vergeetachtigheid het leven binnen en de reizen werden reisjes. Totdat ook dat niet meer ging en verstrooid zijn Alzheimer werd en het pijnlijke been, ongeneeslijke kanker. Mary werd mantelzorger, toen kwam de pandemie en een totale lockdown. Het was te veel, alles was onzeker, vreemd, verdrietig en zij ging een dagboek bijhouden. Zo zijn ze de maanden door gesukkeld. Daar gaat dit verhaal over. Door het vertrouwen dat Jan in haar had en de wijsheid en liefde die hij deelde kan dit verhaal geschreven worden. Zijn inspiratie voelt zij nog elke dag.

Biografie

Leven met boeken was de leidraad in haar leven, altijd was Mary Blejie (1945) aan het lezen. Zelf boeken schrijven was ver weg en geen droom die uit moest komen. Totdat ze moest schrijven over mantelzorgen in coronatijd en het missen van haar grote liefde. De zee die vrijheid, ruimte, en troost geeft was altijd in de buurt.

Details

EAN :9789464893779
Auteur: 
Uitgever :Boekscout
Publicatie datum :  29-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Te bestellen
Aantal pagina's :174