EAN: 9789463850315
Publicatiedatum:  06-08-2020
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 256

    Leverbaar

Wanneer een man voor de Sterrensteen staat en Elfie een verweerd boek geeft om te bewaren, duiken er schimmige figuren op in het dorp. Heeft het iets te maken met het geheimzinnige boek?

Kelly van Kempen (1990) studeerde Culturele Antropologie in Amsterdam, vanwege haar nieuwsgierigheid naar alles dat ‘anders’ of juist ‘normaal’ is, en wie dat dan bepaalt. Daarna volgde ze een jaar les in proza, poëzie en toneel op de Schrijversvakschool. De Sterrensteen is haar superspannende debuut. Eerder publiceerde ze een aantal korte voorleesverhalen. Kelly werkt bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken waarbij ze veel schrijfinspiratie haalt uit haar dagelijkse contact met zowel Nederlandse als buitenlandse reizigers.

Elfie schaamt zich dood voor De Sterrensteen, de spirituele praktijk van haar ouders. Ze wil er het liefst niets mee te maken hebben. Wanneer er een man voor de praktijk staat en een verweerd boek aan Elfie geeft om te bewaren, kijkt ze daar niet echt van op. Ze is vreemde bezoekers wel gewend. Maar vanaf dat moment duiken er schimmige figuren op in het dorp. Heeft het iets te maken met het geheimzinnige boek? Kan Elfie haar nieuwe overbuurjongen vertrouwen? En lukt het haar om deze zaak op te lossen nu ze zelf het doelwit is geworden van een groep criminelen?

Maak kennis met Kelly 5 van Kempen, BILLY BONES’ nieuwste sterrendebutante!

  EAN: 9789463850315
  Auteur: 
  Uitgever: Billy Bones
  Publicatiedatum:   06-08-2020
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 224 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 488 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 256
  Reeks:   De Sterrensteen
  Trefwoorden:   detective;dief;familie;misdaad;onverwacht;speurneus;spiritueel;vriend;vriendschap