Van graan tot brood

Sarah Ridley


Nederlands | 13-11-2020 | 24 pagina's

9789463416917

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00




Tekst achterflap

Er zijn heel veel soorten brood … maar waar komt brood eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel. Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!

Details

EAN :9789463416917
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij BV
Publicatie datum :  13-11-2020
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :252 mm
Breedte :252 mm
Dikte :8 mm
Gewicht :325 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :24
Reeks :  Weet jij wat je eet?