Van graan tot brood
Sarah Ridley
Nederlands | 13-11-2020 | 24 pagina's
9789463416917
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 18,95
Voorraad in de winkel
Bestelbaar
Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering
Gratis geleverd vanaf € 20,00
Tekst achterflap
Er zijn heel veel soorten brood … maar waar komt brood eigenlijk vandaan? Dat lees je in dit boek. Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel. Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!
Details
EAN : | 9789463416917 |
Uitgever : | Schoolsupport Uitgeverij BV |
Publicatie datum : | 13-11-2020 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 252 mm |
Breedte : | 252 mm |
Dikte : | 8 mm |
Gewicht : | 325 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 24 |
Reeks : | Weet jij wat je eet? |