Allen die vermoeid en belast zijn


Nederlands | 26-06-2024 | 208 pagina's

9789460050763

Hardback


€ 24,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

Gebrokenheid is moeilijk. Het liefst stoppen we het weg, kijken we er niet naar, of doen we alsof het vanzelf over zal gaan. Maar zo werkt het leven niet.

Tekst achterflap

Verhalenbundel over gebrokenheid. Gebrokenheid is moeilijk. Het liefst stoppen we het weg, kijken we er niet naar, of doen we alsof het vanzelf over zal gaan. Maar zo werkt het leven niet, en daarmee helpen we onszelf en onze omgeving niet. Het raakte Rokus Maasland, zanger van The Bowery, hoe de Bijbel omgaat met gebrokenheid. Psalm 13 inspireerde hem om verder in dit thema te duiken. Hij bedacht een plaats met inwoners die gebroken waren. Door ziekte die niet werd genezen, trauma dat niet verdween, relaties die niet leken te helen. Over die inwoners schreef hij verhalen, en ze kregen ieder een eigen lied. Over gebrokenheid en wanhoop, en over Gods aanwezigheid ondanks het uitblijven van heling. En over de plek van de christelijke gemeenschap daarin. Want die gemeenschap is een plek waar gebroken mensen troost vinden bij elkaar en bij het kruis. Ieder verhaal van Rokus’ personages wordt vergezeld door een gesprek met een persoon die zich erin herkende. Zo sprak hij onder andere Almatine Leene, Felix Govers en zijn vader.

Biografie

Rokus Maasland is liedschrijver, verhalenverteller en zanger van de succesvolle band The Bowery. In 2022 ging hij naar Nashville en nam daar een zestal liedjes op over vijf personages uit hetzelfde fictieve plaatsje.

Details

EAN :9789460050763
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  26-06-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :225 mm
Breedte :157 mm
Dikte :22 mm
Gewicht :548 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208