EAN: 9789403118727
Publicatiedatum:  25-04-2023
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 256

    Bestelbaar , beschikbaar op 25/04/2023

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Van de bestsellerauteur van De Overlevenden

Een indrukwekkende en aangrijpende roman over de nawerking van een traumatische gebeurtenis op de levens van drie generaties vrouwen in Zweden van de auteur van de bestseller De overlevenden.

Als Harriet zes jaar oud is gaan haar ouders scheiden. Op een avond hoort ze haar vader en moeder twisten over wie welke dochter in huis mag nemen en vangt ze op dat beiden een voorkeur hebben voor haar zus Amelia. Uiteindelijk komt Harriet bij haar vader terecht. Wanneer ze na twee jaar haar zus weer mag zien, loopt hun ontmoeting volledig uit de hand en het contact wordt rigoureus verbroken.

Twintig jaar later ontmoet Harriet tijdens een treinreis Oskar. Hij raakt volkomen in de ban van de ongrijpbare en extravagante jonge vrouw tegenover hem en het duurt niet lang voordat ze gaan samenwonen. Voor de rechtlijnige Oskar blijft Harriet echter een gesloten boek, en ondanks de geboorte van hun dochter Yana verzuurt hun relatie al snel.

Als Yana elf is, verdwijnt Harriet zonder waarschuwing uit het leven van haar dochter. Pas bij het overlijden van Oskar, twintig jaar later, gaat Yana op zoek naar antwoorden. Waarom is haar moeder destijds verdwenen? En wat is er lang geleden gebeurd, toen beide zussen elkaar voor het laatst zagen?


In Station Malma laat Alex Schulman op aangrijpende wijze zien hoe pijn en verlies van generatie op generatie worden doorgegeven. In hoeverre staat het verleden vast, en in welke mate is de toekomst nog te beïnvloeden?

  EAN: 9789403118727
  Auteur: 
  Uitgever: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
  Vertaler:  Angélique de Kroon
  Publicatiedatum:   25-04-2023
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 222 mm
  Breedte: 144 mm
  Dikte: 24 mm
  Gewicht: 367 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 256