Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

ontboezemingen van een rouwdragende man en vader

EAN: 9789402904840
Publicatiedatum:  01-08-2018
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 96

    Bestelbaar , beschikbaar op 01/08/2018

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Rouwen is niet alleen tranen laten vloeien en wegvegen. Het rouwproces is eigenlijk een herordening van het leven waarin grote en onherstelbare verliezen zijn gekomen. Rouw raakt jong en oud. De een sterft door kanker. De ander wordt plotseling uit dit leven weggenomen. Naast het ingrijpende verlies van dierbaren door de dood, kunnen we echter ook rouwen om het verliezen van gezondheid of een baan, om (seksuele) mishandeling, om een verhuizing, om een echtscheiding of de echtscheiding van onze ouders. In dit boek wil ds. Vergunst vanuit persoonlijke ervaringen delen wat rouw met een mens doet. Bewust koos hij voor de titel: Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Ik wist niet hoe moeilijk dit was! Rouwen is niet alleen tranen laten vloeien en wegvegen. Het rouwproces is eigenlijk een herordening van het leven waarin grote en onherstelbare verliezen zijn gekomen. Rouw raakt jong en oud. De een sterft door kanker. De ander wordt plotseling uit dit leven weggenomen. Naast het ingrijpende verlies van dierbaren door de dood, kunnen we echter ook rouwen om het verliezen van gezondheid of een baan, om (seksuele) mishandeling, om een verhuizing, om een echtscheiding of de echtscheiding van onze ouders. In dit boekje wil ds. Vergunst vanuit persoonlijke ervaringen delen wat rouw met een mens doet. Bewust koos hij voor de titel: Ik wist niet hoe moeilijk dit was! Doelgroep: iedereen die te maken heeft met rouwverwerking

Ds. A.T. Vergunst is predikant van de gereformeerde gemeente te Waupun (VS). Eerder diende hij de gemeenten te Carterton (Nieuw-Zeeland) en de gemeente te Kalamazoo (VS).

  EAN: 9789402904840
  Auteur: 
  Uitgever: 't Gulden Boek (CBC)
  Publicatiedatum:   01-08-2018
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 199 mm
  Breedte: 124 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 155 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 96