Ik wist niet hoe moeilijk dit was!


Nederlands | 01-08-2018 | 96 pagina's

9789402904840

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 11,95


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Tekst achterflap

Rouwen is niet alleen tranen laten vloeien en wegvegen. Het rouwproces is eigenlijk een herordening van het leven waarin grote en onherstelbare verliezen zijn gekomen. Rouw raakt jong en oud. De een sterft door kanker. De ander wordt plotseling uit dit leven weggenomen. Naast het ingrijpende verlies van dierbaren door de dood, kunnen we echter ook rouwen om het verliezen van gezondheid of een baan, om (seksuele) mishandeling, om een verhuizing, om een echtscheiding of de echtscheiding van onze ouders. In dit boek wil ds. Vergunst vanuit persoonlijke ervaringen delen wat rouw met een mens doet. Bewust koos hij voor de titel: Ik wist niet hoe moeilijk dit was!

Slogan/Promotie

Ik wist niet hoe moeilijk dit was! Rouwen is niet alleen tranen laten vloeien en wegvegen. Het rouwproces is eigenlijk een herordening van het leven waarin grote en onherstelbare verliezen zijn gekomen. Rouw raakt jong en oud. De een sterft door kanker. De ander wordt plotseling uit dit leven weggenomen. Naast het ingrijpende verlies van dierbaren door de dood, kunnen we echter ook rouwen om het verliezen van gezondheid of een baan, om (seksuele) mishandeling, om een verhuizing, om een echtscheiding of de echtscheiding van onze ouders. In dit boekje wil ds. Vergunst vanuit persoonlijke ervaringen delen wat rouw met een mens doet. Bewust koos hij voor de titel: Ik wist niet hoe moeilijk dit was! Doelgroep: iedereen die te maken heeft met rouwverwerking

Biografie

Ds. A.T. Vergunst is predikant van de gereformeerde gemeente te Waupun (VS). Eerder diende hij de gemeenten te Carterton (Nieuw-Zeeland) en de gemeente te Kalamazoo (VS).

Details

EAN :9789402904840
Auteur: 
Uitgever :'t Gulden Boek (De Christelijke Boekence
Publicatie datum :  01-08-2018
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :199 mm
Breedte :124 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :158 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :96