EAN: 9789401615624
Publicatiedatum:  11-10-2021
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands

    Bestelbaar , beschikbaar op 11/10/2021

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

In de thriller Moordenaar, het tweede deel in de serie van bestsellerauteur Charlotte Link met brigadier Kate Linville en inspecteur Caleb Hill in de hoofdrol, wordt in de hooglanden van Noord-Engeland het lijk gevonden van de veertienjarige Saskia, die een jaar geleden plotseling verdween. Niet veel later wordt de veertienjarige Amelie in een auto getrokken en ontvoerd. De politie van Scarborough heeft haar handen vol aan de zaak en vreest voor een seriemoordenaar. In de media gaat het vanzelfsprekend alleen nog maar over de ‘High Moor Killer’ en de druk op hoofdinspecteur Caleb Hale neemt al snel toe.

Rechercheur Kate Linville van Scotland Yard is ondertussen bezig om haar voormalige ouderlijk huis te verkopen en maakt bij toeval kennis met Amelies totaal wanhopige familie. Zo wordt ze de onvrijwillige onderzoeker in een drama dat geen einde lijkt te hebben. En dan verdwijnt er nóg een meisje…

Moordenaar is een razend spannende, geraffineerde thriller vol knisperende spanning, die lezers gehypnotiseerd achter zal laten.

‘Een zeldzame Duitse parel’ — VN Thrillergids

‘Charlotte Link schrijft met een koele precisie… Huiveringwekkend.’ — The New York Times

‘Link schrijft toegankelijk, doseert de spanning perfect en bouwt mooie verrassingen in.’ — Het Nieuwsblad

In de thriller Moordenaar van Charlotte Link, de succesvolste thrillerauteur van Duitsland, worden agenten Kate Linville en Caleb Hill geconfronteerd met de verdwijningen van een aantal jonge meisjes.

Charlotte Link werd geboren in Frankfurt en is de succesvolste thrillerschrijfster van ons buurland. Haar boeken zijn internationale bestsellers en in Duitsland werden al meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. In Nederlandse vertaling verscheen eerder Leugenaar.

  EAN: 9789401615624
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Jolanda te Lindert
  Publicatiedatum:   11-10-2021
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 143 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 52 mm
  Gewicht: 825 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Reeks:   Kate Linville