Nooit meer vliegen


Nederlands | 11-04-2024 | 206 pagina's

9789083382319

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,95


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

Het aangrijpende verhaal van piloot in opleiding Lucas Westenberg, bekend van Break Free.

Tekst achterflap

"Het geluk is niet aan mijn zijde." Op 13 september 2012 krijgt toenmalig KLM-gezagvoerder Erik Westenberg een WhatsAppbericht van zijn 19-jarige zoon Lucas, die op het punt staat een belangrijke examenvlucht te maken. Lucas wil net als zijn vader piloot worden, schrijft zich in aan de KLM Flight Academy en verhuist voor het praktijkgedeelte van zijn opleiding naar Phoenix, Arizona.

Het appje blijkt het laatste contact dat vader Erik en moeder Petra met hun zoon hebben. Later die dag stapt Lucas in het sportvliegtuig, wetende dat hij een uitzonderlijk moeilijke opdracht heeft gekregen. Hij is er niet gerust op. Wanneer hij een canyon in moet vliegen, blijkt waarom: een combinatie van gevaren maakt de kloof onveilig om doorheen te vliegen. Het vliegtuig crasht en Lucas komt om het leven, samen met een instructeur en de examinator.

'Nooit meer vliegen' is het waargebeurde verhaal van een vader en zoon met een gedeelde droom: samen vliegen. Het beschrijft hoe een warm en liefdevol gezin, verscheurd door het plotselinge verlies, gedwongen wordt een weg te zoeken in de nieuwe wereld zonder Lucas. Het is ook het verhaal van Eriks strijd om de veiligheidscultuur op de vliegschool op orde te krijgen, want wat Lucas is overkomen, mag nooit meer gebeuren. Zelfs al kost het Erik zijn droombaan als gezagvoerder.

Details

EAN :9789083382319
Auteur: 
Uitgever :Vrije Uitgevers, De
Publicatie datum :  11-04-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :201 mm
Breedte :125 mm
Dikte :19 mm
Gewicht :266 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :206
Keywords :  familiedrama;klm;luchtvaart;piloot;vliegongeluk;vliegtuig;vliegtuigongeluk