Niemand Ziet Het helder

Een simpele handleiding om je gezond verstand weer te gebruiken

EAN: 9789083270500
Publicatiedatum:  08-09-2022
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 82

    Te bestellen , beschikbaar op 08/09/2022

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Een mix van mysterie, plezier, humor en "wijze woorden" die je in totale verbijstering zullen achterlaten.

Niemand Ziet Het Helder Een mix van mysterie, plezier, humor en "wijze woorden" die je in totale verbijstering zullen achterlaten. 'Niemand ziet het helder' is bedoeld om je bewuster te maken als mens, en zo iets beter te begrijpen wat er om je heen gebeurt, oftewel een simpele handleiding om je gezond verstand weer te gebruiken. In wat voor wereld leven we eigenlijk? En is dit echt onze keuze of was het zo bedoeld? En als het zo bedoeld is, door wie dan, en waarom?’ Dit zijn allemaal vragen waar je antwoorden op gaat krijgen na het lezen van ‘Niemand ziet het helder’. Dit boek van 80 pagina’s leert je in korte hoofdstukken, aangevuld met handige wetenswaardigheden en quotes, hoe je de controle over je leven terugneemt. Hoe helpt dit boek? Het onthult het mysterie van je bestaan Het geeft heldere antwoorden op raadselachtige vragen Het laat je zien hoe we onbewust gestuurd worden BESTE MYSTERIE BOEK over het leven voor jongeren van 13 tot 17 jaar. Maar voor iedereen, van jong tot oud, zijn er mooie inzichten en aha momenten in het boekje verborgen die je met plezier zult lezen. De grap van dit boekje is dat de lezer zichzelf herkent in de hoofdpersoon, 'Niemand'. Niemand' is een inspirerend individu met krachtige spirituele vaardigheden, die ernaar streeft om de perceptie van mensen over wereldse geneugten te veranderen. In het fascinerende en toch simpele boekje "Niemand ziet helder" laat hij zien waarom autoriteiten ons beïnvloeden, hoe dit gebeurt, en hoe je hiermee om kunt gaan. “Het plezier in het leven zijn vaak de onverwachte gebeurtenissen. Waarom niet een beetje helpen om het wat vrolijker te maken? Laten we een beetje bewegen zonder echt iets te doen.”

Als mens zijn we hier op aarde om vrije wil te ervaren en samen te leven in een wereld waar liefde bestaat. In een wereld waar iedereen een stuk land, onderdak, schoon water, voedsel en gratis onderwijs heeft. We zouden samen makkelijk voor deze aarde kunnen zorgen. Stel je nu eens voor dat de mensheid het leven zou vieren op basis van familie, tradities, morele keuzes en het bestaan zelf. Daar tegenover zouden we vrijheid, menselijke relaties en ware liefde ervaren. Dit klinkt als een paradijs. Is dit nou de creatie van een universum die wil dat we dit wil ervaren? Zo ja, waarom gebeurt dit dan niet? 
Voor alle duidelijkheid; wij zijn de echte wonderen van het bestaan!

Niemand ziet het helder is geschreven door Mr. Nobody. Als bewustzijn met een menselijke ervaring is hij hier om zijn vrije wil te ervaren. Als mens met een spirituele ervaring weet hij dat hij een kind van de schepper is, ernaar streeft zijn volledige potentieel te bereiken, voortdurend leergierig is, de beste versie van zichzelf wil zijn, en dat wil laten zien. Hij weet ook hoe hij gebruik moet maken van zijn soevereine status. Als mens bezit niets of niemand hem. Geen contracten tegen zijn wil, vrij van verplichtingen en zonder schulden.

Niemand ziet het helder Een simpele handleiding om je gezond verstand weer te gebruiken. Niemand ziet het helder is bedoeld om je bewuster te maken als mens, en zo iets beter te begrijpen wat er om je heen gebeurt. In wat voor wereld leven we eigenlijk? En is dit echt onze keuze of was het zo bedoeld? En als het zo bedoeld is, door wie dan, en waarom?’ Dit zijn allemaal vragen waar je antwoorden op gaat krijgen na het lezen van ‘Niemand ziet het helder’. Dit boek van 80 pagina’s leert je in korte hoofdstukken, aangevuld met handige wetenswaardigheden en quotes, hoe je de controle over je leven terugneemt. Hoe helpt dit boek? Het onthult het mysterie van je bestaan Het geeft heldere antwoorden op raadselachtige vragen Het laat je zien hoe we onbewust gestuurd worden BESTE MYSTERIE BOEK over het leven voor jongeren van 13 tot 17 jaar. Maar voor iedereen, van jong tot oud, zijn er mooie inzichten en aha momenten in het boekje verborgen die je met plezier zult lezen. De grap van dit boekje is dat de lezer zichzelf herkent in de hoofdpersoon, 'Niemand'. Niemand' is een inspirerend individu met krachtige spirituele vaardigheden, die ernaar streeft om de perceptie van mensen over wereldse geneugten te veranderen. In het fascinerende en toch simpele boekje "Niemand ziet helder" laat hij zien waarom autoriteiten ons beïnvloeden, hoe dit gebeurt, en hoe je hiermee om kunt gaan. “Het plezier in het leven zijn vaak de onverwachte gebeurtenissen. Waarom niet een beetje helpen om het wat vrolijker te maken? Laten we een beetje bewegen zonder echt iets te doen.”

  EAN: 9789083270500
  Auteur: 
  Uitgever: Pumbo.nl B.V.
  Publicatiedatum:   08-09-2022
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad:  Te bestellen
  Aantal bladzijden: 82
  Reeks:   Voor alle duidelijkheid