EAN: 9789083114828
Publicatiedatum:  10-03-2021
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 184

    Bestelbaar , beschikbaar op 10/03/2021

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

God heeft jou op het oog en Hij wil dat het goed met je gaat. In dit boek helpen de auteurs je om terug te gaan naar de basis van Gods plan voor jou; leven vanuit Gods rust en liefde in vrijheid en verbondenheid met Hem. De verzoeking van Jezus in de woestijn is het fundament van dit boek waaruit zeven waardevolle sleutels zijn gevormd. Ze helpen je naar een vrij, vredig en ontspannen leven. Je zal een reis maken en onderweg nieuwe gewoonten, denkpatronen, verlangens en handelingen ontwikkelen. Elk gedeelte bestaat uit een overdenking, een Bijbeltekst en een praktische uitdaging om te leren leven in vrijheid vanuit Zijn liefde. Ga jij mee op reis naar een vrij en gemakkelijk leven?

Zeven waardevolle sleutels die je helpen naar een vrij en gemakkelijk leven

Henrieke Koelewijn (1996) studeerde Toegepaste Psychologie. Ze is werkzaam als hulpverlener in een vrouwenop-vang voor huiselijk geweld en beheert happystart.nl waar ze mensen helpt naar een gezond en gelukkig leven. Sida Digristina – van Diermen (1981) werkte als praktijkondersteuner en volgde meerdere Bijbelscholen. Ze heeft passie voor haar naas-te en het geven van praktisch Bijbels onder-wijs. Ze is eigenaresse van het PEPP Center in Bunschoten waar ze het welzijn van mensen bevordert met methoden uit Gods wijsheid en schepping. De combinatie van psycholo-gie en waardevolle Bijbelse lessen komen op een prachtige manier naar voren door hun samenwerking. Leef Vrij is hun debuut.

‘Ben je moe, afgemat en voel je je opgebrand door religie? Wandel met Mij en je leven zal herstellen. Leer het ongedwongen ritme van genade. Ik zal je niets toevertrouwen wat je niet dragen kunt. Houd Mij gezelschap en je zult leren hoe je vrij en licht kunt leven.’In het boek Leef vrij helpen de auteurs je om terug te gaan naar de basis van Gods plan voor jou; leven vanuit Gods rust en liefde in vrijheid en verbondenheid met Hem. Vanuit het verhaal over de verzoeking van Jezus in de woestijn ontdek je zeven sleutels om nieuwe gewoonten, denkpatronen, verlangens en handelingen te ontwikkelen. Elk gedeelte bestaat uit een overdenking, een Bijbeltekst en een praktische uitdaging. Ga jij mee op reis naar een vrij en gemakkelijk leven?

  EAN: 9789083114828
  Auteur: 
  Uitgever: Scholten Uitgeverij B.V.
  Publicatiedatum:   10-03-2021
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 152 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 20 mm
  Gewicht: 448 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 184
  Trefwoorden:   bijbeltekst;gemakkelijk leven;gods plan;henrieke koelewijn;leef vrij;ongedwongen;praktische uitdaging.;sida digristina