Eet als een expert 2.0

Marijke Berkenpas-Gaby Herweijer-Liesbeth Smit-Maryam Shekoh


Nederlands | 21-09-2026 | 288 pagina's

9789082700268

Paperback / softback


€ 29,95

 Voorraad in de winkel

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00




Korte beschrijving/Annotatie

In de BESTSELLER Eet als een expert 2.0 scheiden de diëtisten & voedingswetenschappers van I’m a Foodie zin van onzin van voedselhypes en bundele onderbouwd voedingsadvies over gezond eten.

Tekst achterflap

Je wilt gezonder eten, maar de voedingswereld is overweldigend. Op elk kanaal zie je iets anders, en wie kun je nog vertrouwen? Eet als een expert 2.0 brengt rust en overzicht. Je leert wat écht werkt, gebaseerd op actuele wetenschap én onze jarenlange praktijkervaring met duizenden cliënten. Geen hypes, geen regels, maar duidelijke uitleg, praktische tips en vernieuwde recepten die je zó kunt toepassen. Inclusief een onderdeel over gedrag, zodat je gezonde gewoontes opbouwt die bij jou passen én blijven plakken. Je maakt gezondere keuzes met het vertrouwen dat je doet wat goed is. Voor nu én later.

Slogan/Promotie

Eet als een expert 2.0 is de volledig vernieuwde versie van ons eerste boek (Eet als een expert, 2016) dat al 60.000 mensen hielp om gezonder en bewuster te eten. En nu zijn we terug met nóg meer inzichten, recepten en inspiratie. We houden álles tegen het licht: van de wetenschap tot trends, van praktische tips tot taal. We voegen zelfs een hele nieuwe sectie toe over gedrag. Want weten wat gezond is, is één ding – het ook écht doen, is iets anders. Het boek krijgt een nieuwe, frisse, toegankelijke stijl. De recepten zijn compleet vernieuwd (en uitgebreid!), de infographics krijgen een visuele upgrade, de inhoud wordt dikker, duidelijker en nóg praktischer en de opbouw wordt anders. Wat deze editie extra bijzonder maakt? In de afgelopen tien jaar hebben wij zélf ook ontzettend veel geleerd – van cliënten, uit nieuw onderzoek en door onze eigen ervaringen en werk. Dat nemen we natuurlijk ook mee in dit boek.

Biografie

ir. Marijke Berkenpas is diëtist & voedingswetenschapper en daarnaast oprichter van het succesvolle evidence based foodcollectief I'm a Foodie. Een online platform waar ze voedingswetenschap vertaald naar de dagelijkse praktijk met als focus voeding & preventie. Marijke heeft 18+ ervaring als (klinisch) diëtist. ir. Liesbeth Smit Voedingswetenschapper & Wetenschapscommunicator Gaby Herweijer, MSc. Diëtist & gezondheidswetenschapper Maryam Shekoh, MSc. Voedingswetenschapper, diëtist & recept auteur

Details

EAN :9789082700268
Auteur: 
Uitgever :I'm a Foodie Publishing
Publicatie datum :  21-09-2026
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :288
Keywords :  dietist;gezond dieet;gezonde voeding;hypes & trends;leefstijl;voeding;voedingswetenschap