EAN: 9789051945713
Publicatiedatum:  06-04-2020
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Hoogte: 140 mm
Breedte: 211 mm
Dikte: 18 mm
Gewicht: 269 gr
Aantal bladzijden: 256

    Leverbaar

Een kind op de wereld zitten is een uiterst hoopvolle geloofsdaad, omdat er nieuw leven wordt gebracht in een wereld vol pijn die hunkert naar verlossing.

‘Als je iets nieuws op de wereld wilt zetten, moet je jezelf openstellen en dus risico’s nemen, jezelf besmetten met een ander, kwetsbaar worden. Dit vereist niet alleen moed, maar ook heel veel andere zaken, zoals geloof, hoop en behulpzaamheid, kameraadschap, genade – in één woord: liefde.’ Rachel Marie Stone laat zien dat de geboorte van een kind veel zegt over onze bezorgdheid, onze lichamelijkheid, onze sterfelijkheid. Een kind op de wereld zitten is echter ook een uiterst hoopvolle geloofsdaad, omdat er nieuw leven wordt gebracht in een wereld vol pijn die hunkert naar verlossing. God ontmoet ons als een moeder die vrijwillig het risico neemt van de liefde en ons helpt in deze wereld onze weg te vinden. ‘Dit prachtige, bezielende boek heeft als eerste onderwerp moederschap, maar daaronder schrijft Rachel eigenlijk over angst, geloof, gezin, en de wisselwerking tussen die drie… en over zoveel meer. De taal is adembenemend, het verhaal indringend geschreven en zelfs het tempo is voortreffelijk.’ (Goodreads.com – Charity Craig) Rachel Marie Stone doceert Engels in Stony Brook, New York. Ze schrijft artikelen in onder meer de New York Times, de Washington Post, de Huffington Post en Christianity Today. Zij en haar man Tim hebben twee zoons. * ‘Wat een prachtig boek. Ik ben ondersteboven van de wijsheid van haar woorden en hoe ze die toepast op het leven, van geboorte tot de laatste adem.’

‘Dit prachtige, bezielende boek heeft als eerste onderwerp moederschap, maar daaronder schrijft Rachel eigenlijk over angst, geloof, gezin, en de wisselwerking tussen die drie… en over zoveel meer. De taal is adembenemend, het verhaal indringend geschreven en zelfs het tempo is voortreffelijk.’ (Goodreads.com – Charity Craig)

  EAN: 9789051945713
  Auteur: 
  Uitgever: Wijnen, Uitgeverij Van
  Vertaler:  Monica van Bezooijen
  Publicatiedatum:   06-04-2020
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 18 mm
  Gewicht: 269 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 256