EAN: 9789047633358
Publicatiedatum:  23-09-2022
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 44

    Bestelbaar , beschikbaar op 23/09/2022

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Het dapperste olifantje van Nederland beleeft een muzikaal avontuur Mede dankzij ondersteuning vanuit Stichting Droom en Daad

Olli droomt ervan om straatmuzikant te worden in de grote stad. Met zijn trompet gaat hij op weg. Onderweg ontmoet hij allemaal andere muzikanten die zich bij hem aansluiten. Ook al verstaan ze elkaar niet, ze spreken wel allemaal de taal van muziek. De stad gonst van het plezier, tot de stadsduiven hun muziek verbieden. Zij zijn de heersers van de pleinen en straten... De Ollimania-karakters bestaan uit eenvoudige ronde vormen. Maar het is meer dan alleen het ‘eenvoudige, grafisch ontwerp’ wat Ollimania tot een succes maakt. Hun kinderlijke maniertjes en gedurfde dwaasheid en humor spreekt alle leeftijden en culturen aan. Olli begint een orkest is tot stand gekomen ism het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut. Hellendaal heeft als missie kinderen kennis te laten maken met de oneindige mogelijkheden van muziek.

18 september grootse boekpresentatie in De Doelen! Kijk voor alle activiteiten op ollibeginteenorkest.nl. Initiatief om muziekonderwijs voor kinderen te stimuleren.

DIDI BOK is scenarioschrijver, producer, kort verhaalschrijver, kinderboekenschrijver en de moeder van de Ollimania-familie. HEIN MEVI is designer, illustrator en regisseur van verschillende internationale commercials. Zijn werk staat bekend om zijn onorthodoxe visuele humor en fantasie. Bok en Mevi wonnen samen diverse onderscheidingen en internationale prijzen voor hun creatieve werk, commercials en korte films en hun eigen merken zoals John’s Phone, Water From The Supermarket en Ollimania.

  EAN: 9789047633358
  Auteur: 
  Uitgever: Rubinstein Publishing BV
  Publicatiedatum:   23-09-2022
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 194 mm
  Breedte: 170 mm
  Dikte: 9 mm
  Gewicht: 217 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 44
  Reeks:   Gouden Boekjes