nijntje wat wil je later worden?


Nederlands | 29-05-2020 | 44 pagina's

9789047628002

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 12,50


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een boek met cd over nijntje. nijntje en haar vriendjes hebben heel veel zin in het schoolconcert. Ze zingen een lied over wat je allemaal kunt worden als je later groot bent.

Tekst achterflap

Een gloednieuw boek met cd over nijntje. nijntje en haar vriendjes hebben heel veel zin in het schoolconcert. Ze zingen een lied over wat je allemaal kunt worden als je later groot bent. nijntje wil graag schilder worden, en knorretje wil de ruimte in: zij wordt astronaut. nina wordt een stoere formule 1-coureur, en daantje wordt kampioen met zijn voetbalteam! Als je goed je best doet, kunnen al je dromen uitkomen. Wat wil jij later worden?

Slogan/Promotie

Een vrolijke bundel met verhaaltjes en liedjes over nijntje

Biografie

DICK BRUNA woonde en werkte vrijwel zijn hele leven in Utrecht. Zijn boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald en in totaal zijn er wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren van verkocht. Naast boeken worden er nog allerlei andere producten met zijn illustraties gemaakt en zijn inmiddels al drie generaties met nijntje en haar vriendjes opgegroeid.

Inhoudsopgave

Inhoud nijntje wat wil je later worden? nijntje wordt boer nijntje en het eendje nijntje en de sportdag snuffie de schaapshond het concert van nijntje

Details

EAN :9789047628002
Auteur: 
Uitgever :Rubinstein Publishing BV
Publicatie datum :  29-05-2020
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :211 mm
Breedte :209 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :334 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :44