Een dagje uit met nijntje


Nederlands | 01-06-2018 | 44 pagina's

9789047625827

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 12,50


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

Het leven van nijntje en haar vrienden is geen moment saai! In dit boek vol verhalen en liedjes gaat nijntje varen, bowlen en op schoolreisje. Ze zoekt eieren op een boerderij. Ze neemt haar vriendjes mee op een groots, muzikaal avontuur.

Tekst achterflap

Het leven van nijntje en haar vrienden is geen moment saai! In dit boek vol verhalen en liedjes gaat nijntje varen, bowlen en op schoolreisje. Ze zoekt eieren op een boerderij. Ze neemt haar vriendjes mee op een groots, muzikaal avontuur. Maar ook dichterbij huis is er genoeg te onder nemen. Volg maar eens een vlinder en kijk waar je uitkomt.

Slogan/Promotie

Een vrolijke bundel met verhaaltjes en liedjes over nijntje.

Biografie

DICK BRUNA woonde en werkte vrijwel zijn hele leven in Utrecht. Zijn boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald en in totaal zijn er wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren van verkocht. Naast boeken worden er nog allerlei andere producten met zijn illustraties gemaakt en zijn inmiddels al drie generaties met nijntje en haar vriendjes opgegroeid.

Inhoudsopgave

varen, varen, varen - liedje nijntje en de speelgoedboot nijntje gaat bowlen vlindertje flieder fladdert - liedje nijntje en de vlinder doe wat nijntje doet - liedje nijntje gaat voorop zoek naar een ei - liedje nijntje en de verdwenen eieren busliedje - liedje de schoolreis van nina Totale speelduur: 46 minuten

Details

EAN :9789047625827
Auteur: 
Uitgever :Rubinstein Publishing BV
Publicatie datum :  01-06-2018
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :209 mm
Breedte :209 mm
Dikte :10 mm
Gewicht :320 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :44
Keywords :  bowlen;bus;dick bruna;dieren;doe wat nijntje doet;een dagje uit met nijntje;eieren;nijntje;nijntje gaat voorop;pasen;schoolreisje;speelgoedboot;varen;vlinder;zeilen