EAN: 9789047625346
Publicatiedatum:  04-04-2018
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands

    Bestelbaar , beschikbaar op 04/04/2018

Deel 1 van Ferrantes Napolitaanse Romans.

Lila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze probeert aan haar milieu te ontsnappen door jong te trouwen. Haar beste vriendin Elena mag wel verder leren, maar beseft maar al te goed hoeveel slimmer Lila is. En mooier. De geniale vriendin is de eerste van Ferrantes vier Napolitaanse romans, waarin zij met groot inlevingsvermogen en in een onnavolgbare stijl vertelt over twee vrouwen en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait. Ferrante vertelt met het verhaal van Lila en Elena ook het verhaal van een wijk, een stad en een land in een tijd vol veranderingen.

MP3 CD's

De Geniale vriendin is de eerste van Ferrantes Napolitaanse romans, waarin zij met groot inlevingsvermogen en in een onnavolgbare stijl vertelt over twee vrouwen en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait. Ferrante vertelt met het verhaal van Lila en Elena ook het verhaal van een wijk, een stad en een land in een tijd vol veranderingen.

  EAN: 9789047625346
  Auteur: 
  Uitgever: Rubinstein Publishing BV
  Publicatiedatum:   04-04-2018
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 188 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 140 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Reeks:   De Napolitaanse romans
  Trefwoorden:   dieuwertje blok;elena;elena ferrante;ferrante;geniale vriendin;italie;lila;luisterboek;mp3;napels;napolitaanse romans;rivaliteit;rubinstein;vriendschap;vrouwen