Nijntje en oom vliegenier


Nederlands | 19-11-2016 |

9789047622017

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 12,50


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

Nog een mooi boek over en met nijntje. Dit keer met een grote rol voor oom vliegenier.

Tekst achterflap

Dit keer met een grote rol voor oom vliegenier. Snuffie is zoek en nijntje maakt zich zorgen. Oom vliegenier helpt vanuit de lucht. Nijntje en haar vriendinnen vliegen door de kamer in een denkbeeldig vliegtuig. Oom stuurt een ansichtkaart en vertelt over zijn spannende reizen. Maar ook een verhaal over een speelgoedboot, die nijn vindt bij haar opa en oma. Een kleurrijk geheel, voor oog en oor!

Slogan/Promotie

Dick Bruna is de winnaar van de Max Velthuijs-prijs 2016; een driejaarlijkse oeuvreprijs bestemd voor Nederlandse illustratoren van kinderboeken!

Biografie

DICK BRUNA woonde en werkte vrijwel zijn hele leven in Utrecht. Zijn boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald en in totaal zijn er wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren van verkocht. Naast boeken worden er nog allerlei andere producten met zijn illustraties gemaakt en zijn inmiddels al drie generaties met nijntje en haar vriendjes opgegroeid.

Inhoudsopgave

de ansichtkaart van nijntje nijntje en de speelgoedboot de schatkaart van oom vliegenier nijntje en de draak het fantasische vliegtuig van oom vliegenier oom vliegenier is de redder in nood

Details

EAN :9789047622017
Auteur: 
Uitgever :Rubinstein Publishing BV
Publicatie datum :  19-11-2016
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :209 mm
Breedte :209 mm
Dikte :8 mm
Gewicht :315 gr
Status : Bestelbaar
Keywords :  dick bruna;lucht;nijntje;nijntje en oom vliegenier;oom;vliegen;vliegtuig