Nijntjes avonturen groot en klein


Nederlands | 05-08-2016 |

9789047621539

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 12,50


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

nijntjes avonturen, groot en klein is een animatieserie gebaseerd op de verhalen van Dick Bruna. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld om haar heen ontdekt.

Tekst achterflap

Aan hand van de warme vertelstem van acteur Pierre Bokma beleven we de avonturen van nijntje en haar vriendjes mee. En er zijn nieuwe liedjes! In het boek blader je als het ware door de zes verhalen en word je overspoeld met vrolijke illustraties! Veel kijk- en luisterplezier voor jong en oud.

Slogan/Promotie

Een vrolijke bundel met verhaaltjes en liedjes over nijntje.

Biografie

DICK BRUNA woonde en werkte vrijwel zijn hele leven in Utrecht. Zijn boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald en in totaal zijn er wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren van verkocht. Naast boeken worden er nog allerlei andere producten met zijn illustraties gemaakt en zijn inmiddels al drie generaties met nijntje en haar vriendjes opgegroeid.

Inhoudsopgave

INHOUD nijntje en de tenniswedstrijd nijntje gaat voorop nijntje en de krokodil nijntje en de slak nijntje en de verdwenen eieren een bos bloemen van Boris

Details

EAN :9789047621539
Auteur: 
Uitgever :Rubinstein Publishing BV
Vertaler : Christa Lips
Publicatie datum :  05-08-2016
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :208 mm
Dikte :12 mm
Gewicht :321 gr
Status : Bestelbaar
Keywords :  avonturen;boer;cd;dick bruna;draak;fee;liedjes;meezingen;nijntje;nijntjes avonturen groot en klein;regenplassen;tennissen;tenniswedstrijd;vogel;zingen