Het gouden orkest


Nederlands | 20-11-2013 |

9789047614913

Hardback


  Bekijk het inkijkexemplaar

€ 27,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 Product store stocks

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

De Gouden Boekjes worden op onnavolgbare wijze voorgelezen door Dieuwertje Blok, Erik van Muiswinkel, Willem Nijholt, Sieger Sloot en Henny Vrienten. Daarnaast heeft Henny Vrienten de verhalen voorzien van muziek en geluidseffecten.

Tekst achterflap

Het Gouden Orkest is een vijfdubbeldik Gouden Boek boordevol muziek en geluid. Leef, lees en luister mee met Wat een herrie klaagt meneer Hopjes, Jan de Vliegtuigman, Ganzelot gaat naar de markt, Het Dierenorkest en Kapitein Zeepok. De Gouden Boekjes worden op onnavolgbare wijze voorgelezen door Dieuwertje Blok, Erik van Muiswinkel, Willem Nijholt, Sieger Sloot en Henny Vrienten. Daarnaast heeft Henny Vrienten de verhalen voorzien van muziek en geluidseffecten.

Slogan/Promotie

Met vijf voorgelezen verhalen en gloednieuwe liedjes gemaakt door Henny Vrienten. Boekpresentatie voor alle Gouden Boekjes fans in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam!

Details

EAN :9789047614913
Auteur: 
Uitgever :Rubinstein Publishing BV
Publicatiedatum :  20-11-2013
Product :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :254 mm
Breedte :196 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :891 gr
Voorraad : Bestelbaar
Reeks :  De Gouden Prentenboeken
Trefwoorden :  boek;cd;dierenorkest;ganzelot;gouden boekjes;henny vrienten;jan;kapitein;kapitein zeepok;kinderen;liedjes;meneer hopjes;muziek;orkest;prentenboek;vliegtuigman;wat een herrie