De Italiaanse dochter


Nederlands | 28-02-2024 | 304 pagina's

9789046830536

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Tekst achterflap

'De nieuwe Lucinda Riley heet Soraya Lane. Onthoud die naam.' De Volkskrant

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?
Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

De Italiaanse dochter is het eerste deel in de achtdelige serie De verloren dochters, met meeslepende liefdesgeschiedenissen over de hele wereld, waarvan al meer dan 150.000 exemplaren verkocht zijn! Lees ook De Cubaanse dochter, De Griekse dochter en De Zwitserse dochter.

Reacties van lezers op Goodreads:

'Hartverwarmend en ontroerend, een absolute aanrader! *****

'Ik was verkocht vanaf de eerste pagina.' *****

'Een prachtig verhaal over familie, hoop en liefde. Een veelbelovend begin van de serie!' *****

'Ik heb gehuild en gelachen en ben helemaal verliefd geworden op dit boek.' *****

Biografie

Soraya Lane droomde er haar hele leven van om te schrijven. Nu is ze fulltime auteur, en woont met haar man en twee zoontjes op een kleine boerderij in Nieuw Zeeland, waar ze vanaf haar bureau uitkijkt over een weiland waar hun paarden staan te grazen.

Details

EAN :9789046830536
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Vertaler : Erica Disco
Publicatie datum :  28-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :135 mm
Dikte :29 mm
Gewicht :444 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :304
Reeks :  De verloren dochters