EAN: 9789044362015
Publicatiedatum:  27-10-2021
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 640

    Bestelbaar , beschikbaar op 27/10/2021

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute moord. Inspecteur Mina Dabiri schakelt de hulp in van Vincent Walder, mentalist en expert in lichaamstaal en magie. Ze linken de dood met eerdere moordzaken en beseffen dat ze op jacht zijn naar een roekeloze seriemoordenaar. Maar zowel Mina als Vincent heeft een duister geheim. Hun verleden lijkt verband te houden met de zaak. Ze moeten de moordenaar een stap voor zijn. Maar hoe?

Box is het eerste deel van een nagelbijtende serie van dit nieuwgevormde schrijversduo.

Fjällbacka-fans opgelet: Läckberg en Fexeus introduceren een nieuw speurdersduo

Camilla Läckberg (Author)
Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 28 miljoen verkochte boeken. Haar Fjällbacka-serie, met Patrik Hedström en Erica Falck, krijgt uitstekende kritieken en heeft een groot en internationaal lezerspubliek. Van haar nieuwste titels, Gouden kooi en Zilveren vleugels, werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Henrik Fexeus (Author)
Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. In 2007 brak hij door in de literaire wereld met boeken waarvan meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht en die vertaald zijn in 30 talen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Läckberg and Fexeus weten perfect hoe je een knaller van een pageturner kan schrijven.

  EAN: 9789044362015
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Elina van der Heijden - Sophie Kuiper
  Publicatiedatum:   27-10-2021
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 152 mm
  Breedte: 224 mm
  Dikte: 53 mm
  Gewicht: 884 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 640
  Trefwoorden:   box;camilla läckberg;cult;fjällbacka;henrik fexeus;läckberg;mentalisme;mentalist;mina;mina dabiri;mirage;moordzaak;mysterie;politie;recherche;scandinavië;stockholm;thriller;vincent;vincent walder;zweden