Feest met de Zoete Zusjes bakboek met meer dan 30 recepten

De lekkerste traktaties, taarten, cupcakes en cocktails voor de beste party's

€ 25,00
  Reserveren
  Toevoegen aan verlanglijst

EAN: 9789043928311
Publicatiedatum:  24-10-2023
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 144

   Nog niet beschikbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

De Zoete Zusjes Saar en Janna leren kinderen vanaf 6 jaar bakken in het leukste kinderbakboek boordevol feestelijke stap-voor-staprecepten voor iedere gelegenheid.

Het is feest! En dat moet natuurlijk gevierd worden met de allerlekkerste traktaties. Dit is hét bakboek voor feestelijke gelegenheden. Fleurig, kleurig, superlekker en hartstikke makkelijk! Saar en Janna, die je kent van hun YouTube-kanaal De zoete zusjes, maken bakken makkelijk én leuk voor kinderen.

In dit kinderbakboek vind je 30 recepten voor de allerlekkerste traktaties, taarten, cupcakes en cocktails voor de beste party's. Van regenboogcupcakes tot drollenkoekjes, een regenboogtaart en karamel bubble tea, dit boek heeft echt voor iedereen wat lekkers.

Saar en Janna hebben alle recepten zelf uitgeprobeerd en geproefd – gegarandeerd kidsproof dus. Met de duidelijke stap-voor-stapfoto’s wordt ieder kind een keukenprins(es). Een superleuk en feestelijk bakboek waaruit je echt álles wel wilt bakken en opeten!

Cadeautip!
'Feest met de Zoete Zusjes bakboek met meer dan 30 recepten' is het perfecte cadeau voor elk kind om te geven of te krijgen! Ter gelegenheid van een verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

  EAN: 9789043928311
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   24-10-2023
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 252 mm
  Breedte: 197 mm
  Dikte: 16 mm
  Gewicht: 680 gr
  Voorraad:  Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Reeks:   De Zoete Zusjes
  Trefwoorden:   bakken;feest;taart