EAN: 9789043531368
Publicatiedatum:  12-11-2019
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 384

    Bestelbaar , beschikbaar op 12/11/2019

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Een ontroerende roman over zoeken en gevonden worden, en over de kracht van liefde en gebed

‘Koorden van liefde’ van Marianne Grandia is een ontroerende roman over zoeken en gevonden worden, en over de kracht van liefde en gebed.

Na het verlies van haar inkomen, haar huis en de liefde van haar ouders, vlucht Eva naar een plek waar niemand haar kent en begint ze, vol angst en schaamte, een leven op straat. Ze is ervan overtuigd dat ze daarmee haar familie een dienst bewijst. Kilometers verderop maakt haar grootvader Simon zich grote zorgen om haar, evenals Jim, Eva’s ex-verloofde. Wat kunnen zij voor haar doen?

Samen met haar man Ethan woont en werkt Lydia in een kapel met een bijbeltuin. Ze geniet ervan om weer in Nederland te wonen na jaren van zendingswerk, maar tegelijk voelt ze zich schuldig tegenover Ethan dat hij zijn droom voor haar heeft opgegeven. Wat vraagt God van haar? Als het antwoord op die vraag voor de deur staat, vraagt Lydia zich af of ze het wel kan.

‘Koorden van liefde’ is een bemoedigend verhaal dat zich op dezelfde plek afspeelt als ‘Onder zijn vleugels’, maar te lezen is als een op zichzelf staande roman.

Marianne Grandia schrijft herkenbare romans vol hoop en bemoediging. Of zoals ze zelf zegt: 'Ik hoop dat mijn verhalen lezers heel dicht bij God brengen.'
Ze debuteerde in 2011 met de roman 'Witter dan sneeuw', die lovend werd ontvangen en bekroond werd met de Publieksprijs Christelijk Boek 2012. Al snel volgden 'Lenteregen', 'Hemeldauw', 'Onder Zijn vleugels', 'Koorden van liefde' en 'Teken van trouw' (april 2022). In de uren dat ze niet schrijft, is Marianne vaak op pad om spreekbeurten te geven.

  EAN: 9789043531368
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   12-11-2019
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 155 mm
  Breedte: 223 mm
  Dikte: 36 mm
  Gewicht: 585 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 384