Al mijn geheimen


Nederlands | 22-02-2024 | 464 pagina's

9789029736411

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 25,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

Een aangrijpende historische roman die zich afspeelt in de Gilded Age over drie generaties vrouwen die worstelen met de keuzes die ze hebben gemaakt en hun hoop voor de toekomst

Tekst achterflap

In de familiesaga ‘Al mijn geheimen’ vertelt Lynn Austin het verhaal van drie vrouwen die op zoek zijn naar geluk ten tijde van de Gilded Age. Wanneer haar man onverwacht overlijdt en haar niets nalaat van zijn grote fortuin, slikt Sylvia haar verdriet weg en doet ze er alles aan om haar dochter Addy te ontzien. Als ze een goede, rijke echtgenoot voor haar vindt, hoeft er misschien wel niets aan hun welgestelde leefstijl te veranderen.

Sylvia’s schoonmoeder Junietta heeft echter een heel ander leven voor haar schoon- en kleindochter in gedachten. Een leven ver weg van de verwachtingen van de maatschappij. Maar om deze droom een kans te geven, moeten Sylvia en Junietta eerst in het reine komen met hun pijnlijke verleden. Alleen door hun geheimen aan het licht te brengen, is er hoop op een toekomst die nog beter is dan ze ooit hebben durven dromen.

Biografie

Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en haar bijbels-historische romans. Eerder schreef ze onder andere series over de bijbelse koningen Hizkia en Manasse.

Details

EAN :9789029736411
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Roeleke Meijer-Muilwijk
Publicatie datum :  22-02-2024
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :223 mm
Breedte :154 mm
Dikte :36 mm
Gewicht :597 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :464