EAN: 9789029730785
Publicatiedatum:  18-05-2021
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 424

    POD (Beschikbaar als print-on-demand.) , beschikbaar op 18/05/2021

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

De laatste dagen van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen Irak en Israël.

Osama bin Laden is dood. Saddams regime is omver geworpen. Bagdad is een ruïne. Nu zijn alle ogen gericht op Jon Bennet en Erin McCoy, twee adviseurs van de Amerikaanse overheid, die naar het Midden-Oosten reizen om een historisch Arabisch-Israëlisch vredesverdrag af te sluiten en de nieuwe visie van de Amerikaanse president op vrijheid en democratie te verspreiden. Maar in het verborgene liggen mannen op de loer, bedacht op het kwade. Voor hen gaat het vredesverdrag lijnrecht tegen al hun principes in. Het ene na het andere angstwekkende plan komt aan het licht: een Iraans complot om zelfmoordaanslagen te laten plegen in Amerika, een terroristisch complot om de minister-president van Israël te vermoorden en een Joods complot om de Rotskoepel op te blazen. Jon en Erin krijgen te maken met een strijd om Jeruzalem en het Heilige land, en een Iraaks plan om een tweede Babylon te stichten; ze vragen ze zich af: Zijn dit de tekenen van de laatste dagen voor de terugkeer van Christus?

De laatste dagen is het tweede deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De laatste Jihad, De laatste dagen, Het Ezechiëlscenario, De Tempelcodex en De eindstrijd.

'De laatste dagen' van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen Irak en Israël.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

  EAN: 9789029730785
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   18-05-2021
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 34 mm
  Gewicht: 544 gr
  Voorraad:  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 424
  Reeks:   Bennett & McCoy