EAN: 9789029730761
Publicatiedatum:  18-05-2021
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 344

    POD (Beschikbaar als print-on-demand.) , beschikbaar op 18/05/2021

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

De Tempelcodex van Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over een in 1956 gevonden, nooit ontcijferde Dode-Zeerol die de bouw van de Derde Tempel zou aankondigen.

Op 1 juni 1956 bracht The New York Times een verhaal dat overal ter wereld tot de verbeelding sprak. Er was weer een Dode-Zeerol gevonden, maar deze was anders dan alle voorgaande vondsten. Er werden schatten van onvoorstelbare waarden in beschreven, die begraven zouden liggen in de heuvels ten oosten van Jeruzalem en onder de Heilige Stad zelf. In de daaropvolgende jaren kwamen wetenschappers tot de conclusie dat de koperen rol wel eens de belangrijkste schatkaart uit de geschiedenis zou kunnen zijn. Een kaart waarop niet alleen schatten werden aangewezen, maar die ook zou kunnen leiden tot de bouw van de derde Joodse tempel. Maar de code van de boekrol is nooit ontcijferd, en deskundigen uit alle hoeken waarschuwen dat elke Israëlische poging om de tempel in Jeruzalem te herbouwen, een oorlog van bijbelse proporties zou kunnen ontketenen. De Amerikaanse veiligheidsadviseur Jon Bennett en zijn collega Erin McCoy gaan samen de strijd aan. Is het einde van de geschiedenis nabij? Welke rol spelen eeuwenoude bijbelse profetieën?

De Tempelcodex is het vierde deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. De andere delen zijn De Laatste Jihad, De Laatste Dagen, Het Ezechiëlscenario en De Eindstrijd.

'De Tempelcodex' van Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over een in 1956 gevonden, nooit ontcijferde Dode-Zeerol die de bouw van de Derde Tempel zou aankondigen.

Joel C. Rosenberg is een internationaal vermaard thrillerauteur. Van zijn titels werden wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht.

  EAN: 9789029730761
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   18-05-2021
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 439 gr
  Voorraad:  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 344
  Reeks:   Bennett & McCoy