EAN: 9789029730716
Publicatiedatum:  18-05-2021
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 408

    POD (Beschikbaar als print-on-demand.) , beschikbaar op 18/05/2021

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Het Ezechiëlscenario van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen het Midden-Oosten en Rusland.

Wat als het einde veel dichterbij is dan je denkt? Nu Saddam Hussein en Yasser Arafat niet langer in het vizier zijn, lijkt in het Midden-Oosten eindelijk een tijdperk van welvaart en veiligheid te zijn aangebroken. Met behulp van een Amerikaanse president die voorstander is van vrijheid en democratie, hebben de Israëliërs en de Palestijnen een vredesverdrag getekend. Er is een einde gekomen aan het geweld en de economie bloeit als nooit tevoren. Achter de horizon dreigt echter een nieuw gevaar. In Rusland is een dictator opgestaan. Iran doet zijn uiterste best zijn kernwapenarsenaal compleet te maken. Onder leiding van Moskou en Teheran is er een nieuwe as van het kwaad in opkomst. Twee hoge veiligheidsadviseurs van het Witte Huis, Jon Bennett en Erin McCoy, gaan met gevaar voor hun leven en alles wat hen lief is op zoek naar het ene antwoord: stormt de wereld af op de totale verwoesting die 2500 jaar geleden werd voorzegd? Een bloedstollende, internationale thriller over een wereld aan de vooravond van de Apocalyps.

Het Ezechiëlscenario is het derde deel in de thrillerserie 'Bennett & McCoy'. Andere delen zijn: De laatste Jihad, De laatste dagen, De Tempelcodex en De eindstrijd.

'Het Ezechiëlscenario' van bestsellerauteur Joel C. Rosenberg is een actuele politieke thriller over de spanningen tussen het Midden-Oosten en Rusland.

  EAN: 9789029730716
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   18-05-2021
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 150 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 518 gr
  Voorraad:  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 408
  Reeks:   Bennett & McCoy