EAN: 9789029729970
Publicatiedatum:  22-09-2020
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 432

    Bestelbaar , beschikbaar op 22/09/2020

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

In ‘De theekist’ van Heidi Chiavaroli vechten twee vrouwen voor liefde en vrijheid, en ontdekken een erfenis van geloof en moed.

Boston, 1773. Emma Malcoms vader is de Britse kroon trouw, maar Emma heeft haar hart verpand aan Noah Winslow, een fervent tegenstander van de kroon. Haar vader heeft echter haar hand beloofd aan de inhalige en sadistische Samuel Clarke. Als Emma en Noah een protestactie op touw zetten waarbij enorme hoeveelheden thee vernietigd worden, chanteert Samuel Emma met bewijs. Trouwen met hem is de enige manier om Noahs leven te redden.

Heden. Hayley Ashworth doet alles wat in haar macht ligt om de eerste vrouwelijke Navy SEAL te worden. Maar daar valt ook onder dat ze terugkeert naar Boston om de herinneringen aan haar jeugd vol misbruik en verwaarlozing onder ogen te komen. Een onverwachte ontmoeting met de man die ze ooit liefhad, leidt tot de ontdekking van een oude theekist met waardevolle papieren. Misschien ligt ware kracht en vrijheid wel dieper begraven dan ze zich had gerealiseerd.

‘De theekist’ is een meeslepende roman over twee sterke vrouwen die vechten voor waar ze in geloven. Perfect voor de fans van Laura Frantz en Francine Rivers.

Twee sterke vrouwen, gescheiden door drie eeuwen en een oud geheim: daarover gaat ‘De theekist’ van Heidi Chiavaroli.

Heidi Chiavaroli heeft al meerdere historische romans op haar naam staan, waarvan ‘De theekist’ de eerste is die in het Nederlands is vertaald. Ze is de winnares van een Carol Award, een grote Amerikaanse prijs voor christelijke fictie.

  EAN: 9789029729970
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Danielle Visser
  Publicatiedatum:   22-09-2020
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 216 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 480 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 432