Een ingrediënt voor moord

Tom Hillenbrand


Nederlands | 03-12-2024 | 256 pagina's

9789026169588

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99

 Voorraad in de winkel
   POD (Beschikbaar als print-on-demand.)

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00




Korte beschrijving/Annotatie

Deel 3 in de Moord op het menu-serie. Xavier Kieffer raakt betrokken bij de schimmige wereld van grondstoffenhandel en oplichters. Een gevaarlijke wereld voor een chefkok…

Tekst achterflap

Een glaasje wijn, Rieslingtaart en dan een stukje Quetschetaart met slagroom – voormalig sterrenchef Xavier Kieffer en zijn vriendin, gastrocriticus Valerie Gabin, amuseren zich uitstekend op de Luxemburgse zomerkermis. Maar in een biertent stopt een vreemdeling plotseling een magneetkaart in zijn hand en verdwijnt.

De volgende ochtend wordt de man dood aangetroffen onder de Rode Brug. Was het moord of zelfdoding? Waarom gaf hij Kieffer deze kaart? Wat staat er in computercodes op? En waarom zitten er ineens zoveel mensen achter hem aan? De Luxemburgse chef-kok bevindt zich plotseling in een schimmige wereld van grondstoffenhandel en oplichters...

Een ingrediënt voor moord is het derde boek in de 'culi cozy crime' Moord op het menu-serie van Tom Hillenbrand. De avonturen van Xavier Kieffer begonnen in Moord aan tafel en Een dodelijke delicatesse.

Biografie

Tom Hillenbrand heeft Europese politicologie gestudeerd en was jarenlang redacteur bij Der Spiegel Online. Eerder schreef hij non-fictie en thrillers, waarvoor hij diverse prijzen won.

Details

EAN :9789026169588
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Vertaler : Cora Kool
Publicatie datum :  03-12-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :140 mm
Dikte :21 mm
Gewicht :325 gr
Status :POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
Aantal pagina's :256
Reeks :  Moord op het menu