EAN: 9789026157028
Publicatiedatum:  04-10-2022
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 640

    Bestelbaar , beschikbaar op 04/10/2022

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Jaren geleden ontsnapte Mercy uit de sekte waarin ze opgroeide. Nu de sekteleider weet dat ze zijn geheimen op het spoor is zet hij alles op alles om haar terug te halen, dood of levend…

Jaren geleden ontsnapte Mercy Callahan uit de sekte waarin ze opgroeide. Maar ook al ontkwam ze aan het misbruik en de terreur, het verleden blijft haar achtervolgen. Wanneer haar broer, FBI -agent Gideon Reynolds, nieuwe bewijslast heeft over sekteleider Ephraim Burton, reist Mercy naar Sacramento. Daar ontmoet ze Gideons beste vriend, rechercheur Rafe Sokolov, die haar gerechtigheid belooft.
Maar Ephraim krijgt lucht van hun missie en nu hij weet dat Mercy zijn geheimen op het spoor is, zal hij er alles aan doen om haar terug naar de sekte te brengen, dood of levend…

Karen Rose schrijft thrillers die wereldwijde bestsellers zijn. Haar boeken werden meermaals bekroond. Karen Rose woont en werkt in Florida.

Van haar verschenen in het Nederlands inmiddels Sterf voor mij, Schreeuw voor mij, Moord voor mij, De dood in haar ogen, De mond gesnoerd, Van mij alleen, In vertrouwen, Heb je me gemist, Wreed weerzien, Over de schreef, Op de hielen, Niemand zeggen, In de val, In het donker, In het vizier, Op het spel, Niets te vrezen, Het kwaad in jou, Nergens veilig, De duistere kant, Tel tot tien, In alle onschuld, Op de vlucht, Uit de schaduw en Genoeg gezegd.

  EAN: 9789026157028
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Vertaler:  Hans Verbeek
  Publicatiedatum:   04-10-2022
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 228 mm
  Breedte: 151 mm
  Dikte: 43 mm
  Gewicht: 768 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 640