EAN: 9789026138478
Publicatiedatum:  20-09-2016
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 144

    Leverbaar

In de deuropening van een bovenhuis aan de Albert Cuypstraat is Dries Landman neergeschoten. Eén schot slechts, maar fataal. De Cock en Vledder starten meteen een buurtonderzoek op de Albert Cuyp.

'De Cock en de zoete wraak ' is deel 79 in geliefde 'De Cock serie' van Baantjer. Dit deel over de Amsterdamse rechercheur De Cock en zijn collega Vledder van bureau Warmoesstraat, werd geschreven door Peter Römer.

Het is een koude ochtend in november en De Cock vindt het onrustbarend stil op het bureau. Het meest opvallend zijn eigenlijk Vledders liefdesperikelen: hij is erachter gekomen dat zijn nieuwe vriendin als call girl werkt, en is er nogal van uit zijn doen. Maar alles is snel weer bi het oude wanneer de melding binnenkomt dat in de deuropening van een bovenhuis aan de Albert Cuypstraat een Dries Landman is neergeschoten. Eén schot slechts, maar fataal. Een dag eerder had De Cock juist vernomen dat Dries, een 'oud klantje' van hem, uit de gevangenis was vrijgekomen.De Cock en Vledder starten meteen een buurtonderzoek en op de Albert Cuyp blijken er genoeg mensen te vinden met een mening over de moord. De zaak neemt een bijzondere wending als Vledders nieuwe vriendin betrokken lijkt...br>
'Voor de grote schare verstokte Baantjer-lezers is Peter Römer een godsgeschenk.' aldus VN Thrillergids.

  EAN: 9789026138478
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   20-09-2016
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 130 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 191 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Reeks:   Baantjer