EAN: 9789026137044
Publicatiedatum:  05-06-2015
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 144

    Leverbaar

De Cock onderzoekt een zaak waarbij een oude dame uit haar traplift is gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten.

Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de `De Cock-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar scenarios van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn `De Cockjes worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

‘De Cock en de dode diva’ is deel 76 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar traplift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. Een bezorgde Buitendam stuurt De Cock erop af. De oude rechercheur vraagt zich af waar iedereen zich toch zo druk over maakt, maar dan blijkt dat zowel de huisarts als de commissaris vroeger door Lou in de liefde zijn ingewijd.
De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten, die allemaal zo hun redenen hadden om van de diva verlost te zijn. En allen doen zij enorm hun best om De Cock een sluitend alibi te verstrekken.

  EAN: 9789026137044
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   05-06-2015
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 132 mm
  Breedte: 200 mm
  Dikte: 14 mm
  Gewicht: 190 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 144
  Reeks:   Baantjer