EAN: 9789024595822
Publicatiedatum:  12-10-2021
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 368

    Bestelbaar , beschikbaar op 12/10/2021

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

In Het donker van Carnegie Medal-genomineerd auteur Emma Haughton reist EHBO-arts Kate North naar Antarctica om een overleden arts op het VN-onderzoeksstation te vervangen.

Het leven van spoedeisendehulparts Kate North staat op zijn kop door een persoonlijke tragedie. Wanneer ze de kans krijgt om aan de slag te gaan bij het VN-onderzoeksstation op Antarctica grijpt ze die zonder twijfel met beide handen aan. Op Antarctica zou niemand haar kennen – en niemand dus weten over haar tragische verleden. Eindelijk geen medelevende blikken en mensen die vragen hoe het met haar gaat. Maar terwijl het station in een totale winterduisternis gehuld wordt, begint Kate te vermoeden dat de dood van haar voorganger niet toevallig was. En hoe meer vragen ze stelt, hoe gevaarlijker het wordt voor iedereen… Een huiveringwekkende, claustrofobische thriller met sterke personages en een geweldige setting.

‘Zenuwslopend spannend, aangrijpend en onvoorspelbaar. De setting is totaal uniek en gevaarlijk. Het donker is werkelijk angstaanjagend.’ Allie Reynolds

De klok tikt, en niemand kan ontsnappen… In de meest onherbergzame omgeving – afgezonderd van de rest van de wereld – loopt een moordenaar rond.

Emma Haughton is journalist. Haar YA-boeken werden genomineerd voor de Carnegie Medal en Amazin Book Awards en door de Sunday Express en The Independent verkozen tot de beste boeken van het jaar. Het donker is haar eerste thriller voor volwassenen.

Over Het donker:

'Spannend vol twistse en letterlijk huiveringwekkend - een locked room mysterie in een unie setting waar niemand te vertrouwen is.' Susi Holiday

‘Letterlijk en figuurlijk een ijzingwekkende thriller.'

  EAN: 9789024595822
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   12-10-2021
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 29 mm
  Gewicht: 524 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 368