EAN: 9789024588565
Publicatiedatum:  28-01-2021
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 240

    Bestelbaar , beschikbaar op 28/01/2021

Frénk van der Lindens persoonlijkste verhaal ooit: En altijd maar verlangen – de liefdesoorlog van mijn ouders

In En altijd maar verlangen blikt meesterinterviewer Frénk van der Linden door middel van brieven aan zijn ouders terug op zijn eigen kinderjaren en de onderlinge relaties binnen het gezin. Het resultaat is een open, eerlijk en herkenbaar portret van een ouder-kindrelatie.

En altijd maar verlangen is een verzameling scènes uit een onmogelijk huwelijk, even innig als indringend beschreven in brieven van een zoon aan zijn overleden vader en moeder. Na een bittere scheiding wisselden zij veertig jaar lang geen woord meer met elkaar. Onderhuids leefde het verlangen voort, tot de dood aan toe.

Frénk van der Linden schetst hoe een bewogen verleden blijft bewegen, en hoe we tot onze laatste zucht in gesprek blijven met onze ouders – of we het willen of niet. Journalist Frénk van der Linden verloor in de afgelopen jaren zowel zijn moeder als zijn vader. Zijn ouders wisselden veertig jaar lang geen woord met elkaar, maar konden zich kort voor het overlijden van Frénks moeder toch met elkaar verzoenen.

Pijnlijk mooi; de ontleding van twee karakters, in een scherp en liefdevol familieportret.’ Tommy Wieringa

‘Een ontroerend verhaal.’

  EAN: 9789024588565
  Auteur: 
  Uitgever: Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
  Publicatiedatum:   28-01-2021
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 149 mm
  Breedte: 223 mm
  Dikte: 25 mm
  Gewicht: 421 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 240