Het lied van de zee


Nederlands | 18-04-2023 | 368 pagina's

9789022598801

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Tekst achterflap

Limited edition met bedrukt boekblok, blauwe folie, geïllustreerde schutbladen, fanart, auteursbrief en een exclusief kort verhaal.

Voor de lezers van V.E. Schwab, Naomi Novik en Katherine Arden.

Lang geleden floreerde Miren O’Malleys familie dankzij een deal die ze hadden gesloten met de Meermensen: veiligheid voor hun schepen op zee in ruil voor een bijna onbetaalbare prijs. Die belofte hebben ze echter al vele jaren niet kunnen waarmaken. Mirens oma is vastbesloten om de gloriedagen die zij zich nog kan herinneren terug te laten keren, zelfs als dat betekent dat ze Miren haar vrijheid moet ontnemen. Haar oma leert haar dat de O’Malleys een machtige familie horen te zijn die zich houdt aan de eeuwenoude traditie die hen al generatieslang ondersteunt:

Eén kind is voor de familie.

Eén kind is voor de kerk.

En één kind is voor de zee.

In de pers:

‘Verbluffend gothic-avontuur… Als je van moedige heldinnen, prachtige taal en een goed doordachte wereld houdt, wil je dit niet missen.’ Publishers Weekly

Biografie

Nadat Angela Slatter haar diploma in Creative Writing behaalde, begon ze in 2005 met het schrijven van korte verhalen en novelles. Later verschenen er van haar hand ook thrillers en fantasyboeken. Ze won meerdere prijzen voor haar werk, waaronder de World Fantasy Award, de British Fantasy Award, een Ditmar, twee Australian Shadows Awards en zeven Aurealis Awards. Ook werd ze vele malen genomineerd voor gerenommeerde literaire prijzen, zoals de Dublin Literary Award in 2018. Slatter woont in Brisbane, Australië.


Details

EAN :9789022598801
Auteur: 
Uitgever :Meulenhoff Boekerij B.V.
Vertaler : Maren Mostert
Publicatie datum :  18-04-2023
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :150 mm
Dikte :39 mm
Gewicht :666 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :368
Keywords :  familie;offer;opoffering;vrijheid;zeeverhalen