EAN: 9789022598801
Publicatiedatum:  18-04-2023
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 368

    Bestelbaar , beschikbaar op 18/04/2023

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Limited edition met bedrukt boekblok, blauwe folie, geïllustreerde schutbladen, fanart, auteursbrief en een exclusief kort verhaal.

Voor de lezers van V.E. Schwab, Naomi Novik en Katherine Arden.

Lang geleden floreerde Miren O’Malleys familie dankzij een deal die ze hadden gesloten met de Meermensen: veiligheid voor hun schepen op zee in ruil voor een bijna onbetaalbare prijs. Die belofte hebben ze echter al vele jaren niet kunnen waarmaken. Mirens oma is vastbesloten om de gloriedagen die zij zich nog kan herinneren terug te laten keren, zelfs als dat betekent dat ze Miren haar vrijheid moet ontnemen. Haar oma leert haar dat de O’Malleys een machtige familie horen te zijn die zich houdt aan de eeuwenoude traditie die hen al generatieslang ondersteunt:

Eén kind is voor de familie.

Eén kind is voor de kerk.

En één kind is voor de zee.

In de pers:

‘Verbluffend gothic-avontuur… Als je van moedige heldinnen, prachtige taal en een goed doordachte wereld houdt, wil je dit niet missen.’ Publishers Weekly

Nadat Angela Slatter haar diploma voor Creative Writing behaalde, begon ze in 2005 met schrijven. Ze richtte zich voornamelijk op het schrijven van korte verhalen en novelles. Later verschenen er van haar hand ook thrillers en fantasyboeken. Ze won meerdere prijzen voor haar werk, waaronder een World Fantasy Award, een British Fantasy Award, een Ditmar, twee Australian Shadows Awards en zeven Aurealis Awards. Ook werd ze vele malen genomineerd voor gerenommeerde literaire prijzen, zoals de Dublin Literary Award in 2018. Slatter woont in Brisbane, Australië.

  EAN: 9789022598801
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Maren Mostert
  Publicatiedatum:   18-04-2023
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 222 mm
  Breedte: 150 mm
  Dikte: 39 mm
  Gewicht: 666 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 368
  Trefwoorden:   familie;offer;opoffering;vrijheid;zeeverhalen