De koningin van verraad

Als alles wat Lara liefheeft wordt bedreigd, moet ze beslissen voor wie - en wat - ze vecht

EAN: 9789022595886
Publicatiedatum:  14-04-2023
Product: Hardback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 384

    Bestelbaar , beschikbaar op 14/04/2023

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Als alles wat Lara liefheeft wordt bedreigd moet ze beslissen voor wie – en wat – ze vecht: voor haar koninkrijk, voor haar man of voor zichzelf?

Lara was koningin, maar leeft nu in ballingschap als verrader. Niet lang geleden heeft ze moeten toekijken hoe haar eigen vader Ithicana veroverde, zonder dat ze ook maar iets kon doen om hem te stoppen. Als ze erachter komt dat haar man Aren tijdens de strijd niet vermoord, maar gevangen genomen is, weet Lara dat er maar één reden is waarom haar vader hiervoor heeft gekozen: Aren dient als lokaas voor zijn verraderlijke dochter.

Voor Lara zit er niets anders op: ze zal terugkeren naar Ithicana met een plan om niet alleen koning Aren, maar ook het Koninkrijk der Bruggen te bevrijden uit de klauwen van haar vader. Hiervoor zal ze zijn eigen wapens tegen hem moeten gebruiken: de zussen van wie ze het leven heeft gespaard. Al snel zijn er meer tegenstanders dan Lara had verwacht. Niemand is te vertrouwen en vijanden en bondgenoten wisselen van kant. Maar haar grootste tegenstander is misschien juist wel de man die ze probeert te bevrijden – de man die ze heeft verraden.

Collega-auteurs en boekhandelaren

‘Alles wat ik zoek in een fantasyboek.’ Sarah J. Maas over Dark Shores

‘Een episch verhaal boordevol actie over liefde, wraak en verraad.’ Jennifer Estep, New York Times-bestsellerauteur van Kill the Queen

‘Jensen heeft naast een geweldig verhaal ook een overtuigende en prachtige wereld gecreëerd.’ Sabrina, boekhandel Veenendaal, Amersfoort

Danielle L. Jensen is de USA Today-bestseller auteur van The Malediction Novels: Stolen Songbird, Hidden Huntress, Warrior Witch en The Broken Ones, evenals de Koninkrijk-serie en de Dark Shores-serie. Ze woont met haar gezin in Canada.

  EAN: 9789022595886
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Valérie Janssen
  Publicatiedatum:   14-04-2023
  Product: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 223 mm
  Breedte: 152 mm
  Dikte: 42 mm
  Gewicht: 700 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 384
  Reeks:   Koninkrijk
  Trefwoorden:   fantasy;liefde;magie;politiek;verraad