EAN: 9789022593356
Publicatiedatum:  05-10-2021
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 736

    Bestelbaar , beschikbaar op 05/10/2021

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Het vierde deel van de geliefde Cormoran Strike-serie in midprice

Billy, een labiele jongen, denkt als kind een moord gezien te hebben. Hoewel hij zich geen concrete details kan herinneren, gaat hij toch met zijn verhaal naar privédetective Cormoran Strike. Die neemt hem direct serieus, maar voor hij verder kan vragen, ontvlucht Billy in paniek zijn kantoor.

Strike en Robin Ellacott – ooit zijn assistente, nu zijn partner bij het detectivebureau – proberen Billy’s verhaal tot op de bodem uit te zoeken. Het onderzoek leidt hen via de achterstraatjes van Londen naar de Houses of Parliament, en naar een fraai maar onheilspellend landhuis, ver weg op het platteland. Maar hun onderzoek verloopt verre van soepel: Strikes bekendheid als privédetective maakt het moeilijk om onopvallend te blijven werken, en zijn relatie met Robin staat onder hoogspanning.

Witte dood is zowel een fascinerend, opzichzelfstaand mysterie, als het razendspannende volgende deel in het verhaal van Cormoran Strike en Robin Ellacott.

In de pers

‘Een dikke pil waarin je je met liefde onderdompelt tot je met wallen onder je ogen te laat op je werk verschijnt.’ Vrij Nederland

‘Een solide detective waarin vooral haar satirische talent schittert.’ de Volkskrant

‘Galbraith is op zijn best in dit web van mysteries en bewijst zich opnieuw als unieke schrijver.’ **** NRC Handelsblad

Robert Galbraith is het pseudoniem van J.K. Rowling, bestsellerauteur van de Harry Potter-serie en Een goede raad. De vijf eerdere Cormoran Strike-boeken, Koekoeksjong, Zijderups, Het slechte pad, Witte dood en Kwaad bloed, schoten allemaal meteen naar de top van nationale en internationale bestsellerlijsten en werden verfilmd door BBC One.

  EAN: 9789022593356
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Vertaler:  Sabine Mutsaers
  Publicatiedatum:   05-10-2021
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 228 mm
  Dikte: 60 mm
  Gewicht: 1073 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 736
  Reeks:   Cormoran Strike
  Trefwoorden:   bbc;brits;cormoran strike;detective;een goede raad;gehandicapt;harry potter;het slechte pad;holliday grainger;j.k. rowling;koekoeksjong;lethal white;londen;militaire politie;misdaad;moord;privé-detective;robin ellacott;seriemoordenaar;strike;tom burke;tv-serie;zijderups