EAN: 9789022549223
Publicatiedatum:  23-06-2016
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 224

    Leverbaar

Michael Connelly werd als misdaadverslaggever genomineerd voor de Pulitzerprijs. Connellys boeken hebben alle belangrijke thrillerprijzen gewonnen en wereldwijd zijn er al meer dan 60 miljoen boeken van zijn hand verkocht. Bekende series van zijn hand zijn Harry Bosch, Jack McEvoy en Lincoln-advocaat.

Bij het uitkijkpunt op Mulholland Drive wordt het levenloze lichaam gevonden van Dr. Stanley Kent. Als Harry Bosch de zaak onderzoekt, ontdekt hij dat Kent toegang had tot vrijwel de gehele voorraad radioactieve stoffen van de ziekenhuizen in LA. En dat daaruit kort geleden een grote hoeveelheid dodelijk materiaal verdwenen is. Wat aanvankelijk een routineonderzoek leek, blijkt plotseling een belangrijke en vooral urgente kwestie. Nu de nationale veiligheid in het geding is, claimen anderen deze zaak. In een poging het land te behoeden voor een terroristische aanslag staat Bosch tegenover nietsontziende terrorismebestrijders, de FBI én zijn voormalige geliefde Rachel Walling.

  EAN: 9789022549223
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Publicatiedatum:   23-06-2016
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 320 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 224
  Reeks:   Harry Bosch
  Trefwoorden:   amerikaans;fbi;harry bosch;lapd;lijk;moord;politie;radioactieve stof;rechercheur;spanning;terreurbestrijding;terrorisme;ziekenhuis