EAN: 9789022549223
Publicatiedatum:  23-06-2016
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 224

    POD (Beschikbaar als print-on-demand.) , beschikbaar op 23/06/2016

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Bij het uitkijkpunt op Mulholland Drive wordt het levenloze lichaam gevonden van Dr. Stanley Kent. Als Harry Bosch de zaak onderzoekt, ontdekt hij dat Kent toegang had tot vrijwel de gehele voorraad radioactieve stoffen van de ziekenhuizen in LA. En dat daaruit kort geleden een grote hoeveelheid dodelijk materiaal verdwenen is. Wat aanvankelijk een routineonderzoek leek, blijkt plotseling een belangrijke en vooral urgente kwestie. Nu de nationale veiligheid in het geding is, claimen anderen deze zaak. In een poging het land te behoeden voor een terroristische aanslag staat Bosch tegenover nietsontziende terrorismebestrijders, de FBI én zijn voormalige geliefde Rachel Walling.

Michael Connelly is de auteur van dertig romans, waaronder meerdere #1 New York Times- bestsellers. Van zijn boeken, waaronder de Harry Bosch-reeks en de Lincoln-adocaat-reeks, zijn wereldwijd meer dan zestig miljoen exemplaren verkocht. Connelly is een voormalig verslaggever die talloze prijzen heeft gewonnen voor zijn journalistieke werk en zijn romans, en behalve schrijver is hij tegenwoordig ook uitvoerend producent van de tv-serie Bosch. Hij woont afwisselend in Californië en Florida.

  EAN: 9789022549223
  Auteur: 
  Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
  Publicatiedatum:   23-06-2016
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 215 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 320 gr
  Voorraad:  POD (Beschikbaar als print-on-demand.)
  Aantal bladzijden: 224
  Reeks:   Harry Bosch
  Trefwoorden:   amerikaans;fbi;harry bosch;lapd;lijk;moord;politie;radioactieve stof;rechercheur;spanning;terreurbestrijding;terrorisme;ziekenhuis