Anoniem aan tafel

Werner Loens


Nederlands | 18-09-2025 | 208 pagina's

9789022342053

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00




Tekst achterflap

Meer dan 30 jaar culinaire geschiedenis van de Lage Landen. Bijna veertig jaar lang bewandelde Werner Loens voor de Michelingids wereldwijd culinaire wegen. Twee restaurantbezoeken per dag, 20.000 rapporten, 8.500 maaltijden in meer dan 20 landen. Nochtans deed niets vermoeden dat zijn plek niet aan het fornuis zou zijn, maar aan tafel. Vaak alleen, altijd anoniem. Over fel bevochten sterren, hemelse gerechten en pijnlijke afknappers. Over het belang van smaak, ambacht, creativiteit en persoonlijkheid in de keuken. Het onthullende verhaal van een Michelin-inspecteur op rust.

Details

EAN :9789022342053
Auteur: 
Uitgever :Standaard Uitgeverij - Algemeen
Publicatie datum :  18-09-2025
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :141 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :284 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208