EAN: 9789021463704
Publicatiedatum:  08-11-2022
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 464

    Bestelbaar , beschikbaar op 08/11/2022

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Deel 10 in de serie rondom rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein!

In Bad Soden wordt een vrouw als vermist opgegeven. Bij haar thuis treft de politie haar demente vader aan, verward en uitgedroogd, en vinden ze op meerdere plekken bloedsporen, maar geen lijk.
Het onderzoek leidt rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein naar de gerenommeerde literaire uitgeverij Winterscheid in Frankfurt, waar de vermiste vrouw meer dan dertig jaar werkzaam was, tot ze onlangs werd ontslagen. Ze blijkt daar de afgelopen tijd een hoop mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd.
Hoe meer Pia en Bodenstein leren over de vrouw en haar vriendenkring op de uitgeverij, hoe meer geheimen ze tegenkomen, waarvan sommige decennialang goed bewaard zijn gebleven. Heeft iemand de vrouw iets aangedaan vanwege haar recente gedrag, of moet de reden in haar verleden worden gezocht?
 

Eeuwige vriendschap is het tiende, los te lezen deel in de populaire thrillerreeks rondom rechercheurs Pia Sander en Oliver von Bodenstein van bestsellerauteur Nele Neuhaus. Voor de lezers van Samuel Bjørk en Jussi Adler-Olson.


‘Zo hoort een thriller te zijn – afwisselend, diepzinnig, verrassend en origineel. […] Perfect.’ – Literaturbühne


Nele Neuhaus brak door met de spannende met de spannende roman Sneeuwwitje moet sterven. Sindsdien publiceerde ze meerdere internationale bestsellers, waaronder de populaire reeks rondom Pia Sander en Oliver von Bodenstein. Haar werk verschijnt in dertig landen.

  EAN: 9789021463704
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Vertaler:  Corry van Bree
  Publicatiedatum:   08-11-2022
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 233 mm
  Breedte: 154 mm
  Dikte: 38 mm
  Gewicht: 688 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 464
  Reeks:   Bodenstein & Kirchoff