Je bent prachtig


Nederlands | 14-05-2024 | 480 pagina's

9789021044415

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 Voorraad in de winkel

   Bestelbaar

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00
Korte beschrijving/Annotatie

De nummer 1-romanbestseller uit Amerika van 2023. Een schitterend, meeslepend familiedrama. Van de auteur van Lieve Edward.

Tekst achterflap

Vier zussen. Een onmogelijke liefde. Een hartverscheurende familiegeschiedenis. Je bent prachtig is een schitterende, meeslepende roman. Voor de lezers van Shelley Read en Isabel Allende.

Wanneer de introverte William Waters trouwt met de bruisende Julia Padavano, wordt hij als vanzelf opgenomen in haar chaotische, liefdevolle familie. Het is alsof de wereld om hem heen ineens verlicht wordt. Julia en haar drie zussen zijn onafscheidelijk: Sylvie, de dromer van de familie, is het gelukkigst met haar neus in een boek; Cecelia is een vrijgevochten kunstenaar; en Emeline zorgt geduldig voor hen allemaal.

Maar dan komt de duisternis uit Williams verleden naar boven, die niet alleen Julia's zorgvuldig uitgedachte plannen voor hun toekomst in gevaar brengt, maar ook de onwrikbare toewijding van de zussen aan elkaar. Het resultaat is een catastrofale familiebreuk die hun leven voor generaties verandert.

Kan liefde een gebroken mens heel maken? Dat is de simpele maar doordringende vraag die centraal staat in deze bejubelde familieroman – een hommage aan Louisa May Alcotts klassieker Little Women.

Biografie

Ann Napolitano veroverde op een stormachtige manier de literaire wereld met haar indrukwekkend mooie roman Lieve Edward. Dat werd een bestseller en is verfilmd als tv-serie. Je bent prachtig is opnieuw een beeldschone, gelaagde familieroman.

Details

EAN :9789021044415
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatie datum :  14-05-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :214 mm
Breedte :142 mm
Dikte :33 mm
Gewicht :499 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :480