EAN: 9789000387885
Publicatiedatum:  02-05-2023
Product: Paperback / softback
Taal: Nederlands
Aantal bladzijden: 496

    Bestelbaar , beschikbaar op 02/05/2023

   Retour mogelijk binnen 30 dagen na levering

   Gratis geleverd vanaf € 20,00

Volg Nico en Will naar de Onderwereld

Nico di Angelo, zoon van Hades, heeft het niet gemakkelijk gehad. Maar sinds kort heeft hij een eigen zonnestraal in zijn leven - letterlijk. Samen met zijn vriendje Will Solace, zoon van de zonnegod Apollo, kan hij alles aan.

Maar als Nico de titaan Bob uit de Tartarus om hulp hoort roepen, moet hij wel gaan helpen: zijn nachtmerries en een profetie van Rachel Dare maken dat wel duidelijk. Nico wil niet van Will gescheiden worden, maar hoe kan hij de zoon van een zonnegod vragen om de diepste diepten van de onderwereld in te gaan? Zou hij dat wel overleven?

Will is niet van plan om Nico in zijn eentje te laten gaan, dus trekken ze samen de Tartarus in, waar hun relatie tot het uiterste getest zal worden. En wat betekent het dat Nico volgens de profetie iets van gelijke waarde zal moeten achterlaten?

Lees in deze unieke samenwerking tussen auteurs Rick Riordan en Mark Oshiro wat er gebeurt na De beproevingen van Apollo.

Rick Riordan is de auteur van de immens populaire Percy Jackson-serie – waarvan elk deel een #1 New York Times-bestseller is – en de internationale bestsellerseries De avonturen van de familie Kane, Helden van Olympus, Magnus Chase en de goden van Asgard en De beproevingen van Apollo. Zijn boeken worden in meer dan 41 landen uitgegeven.

Mark Oshiro gaf in 2018 hun YA-boek Anger is a Gift uit. Daarnaast is Mark de maker van Mark Does Stuff, waar Mark hun ervaringen met boeken, films en series deelt.

  EAN: 9789000387885
  Auteur: 
  Uitgever: Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
  Publicatiedatum:   02-05-2023
  Product: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 141 mm
  Dikte: 42 mm
  Gewicht: 646 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 496
  Trefwoorden:   hades;lgbt;mythologie;nico di angelo;onderwereld;orakel;percy jackson;queer;riordan;solangelo;sun and the star;tartarus;will solace